Meest geboektBekijk alles

Samen genieten in Portugal

Bekijk hier het complete aanbod van Adults Only hotels en appartementen in Portugal van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Portugal te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! In het meest zuidelijke land van Europa is het toerisme wat kleinschaliger dan in buurland Spanje. De meeste hotels zijn gesitueerd in de Algarve, maar ook bloemeneiland Madeira wordt steeds populairder.

Ervaar de cultuur en de historie van het échte Portugal. In het binnenland en in de oude stadswijken van Lissabon lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Bezoek in deze fascinerende stad de monumenten die de lange geschiedenis van het land vertellen.

Proef de smaakvolle port die afkomstig is uit het mooie Porto en wandel door het mooie centrum van deze stad die genoteerd staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Absoluut een bezoek waard is de oude stad Faro wat omringd wordt door een middeleeuwse muur en een diversiteit aan musea kenmerkt. De Algarve, in het zuiden van Portugal aan de Atlantische Oceaan, is een zeer complete vakantiebestemming met een fantastisch klimaat, kilometerslange zandstranden en bruisende badplaatsen. Verblijf in een historisch hotel of op een landelijke camping tussen de olijfbomen en wijngaarden.