Populaire regio's

Meest geboektAlle hotels

Heerlijke vakantie naar Griekenland

Bent u toe aan een heerlijke vakantie naar Griekenland? Een vakantie met vrienden of met uw partner en geen kinderen in de buurt? Ontdek dan ons aanbod Adults Only hotels in Griekenland. Wij hebben prachtige hotels die alleen toegankelijk zijn vanaf 16 jaar. Ontdek ons ruime aanbod vakanties in populaire regio’s als Samos, Rhodos, Corfu, Kreta en Rhodos.

Algemene informatie over Griekenland

Griekenland is een land in het zuidoosten van Europa met uitgebreide kustlijnen en diverse eilanden in de EgeĆÆsche, Ionische en Middellandse Zee. Griekenland is absoluut een toeristische trekpleister. Wat alle ingrediĆ«nten voor een geslaagde zonvakantie zijn aanwezig. Denk aan het zonnige klimaat (wist u dat in Griekenland ongeveer 300 dagen per jaar de zon schijnt) maar ook de prachtige stranden en de culturele bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn!

Griekenland heeft door zijn ligging aan de Middellandse Zee een Mediterraan klimaat. Dit houdt in: warme droge zomers en frisse winters. Heerlijk! Het land grenst aan Bulgarije, Macedoniƫ, Albaniƫ maar ook Turkije.

Tijd voor elkaar

Veel hotels en resorts bieden momenteel speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op vakantie te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen om u heen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een compleet overzicht van Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.

Adults Only hotel

Dus bent u op zoek naar een vakantie zonder kinderen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze overzichtelijke website hebben wij voor u alle Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties verzameld. Zo is de zoektocht naar de perfecte Adults Only vakantie wel erg gemakkelijk!

We hebben Adult Only hotels in onder andere Spanje, Turkije, Portugal, Egypte en Griekenland. Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website en boek jouw vakantie vandaag nog!

Laatste nieuws