Adults only mallorcaAlle hotels

Cala d'Or

TUI BLUE Rocador

689
657
634
404
426

Cala Millor

Marins Playa Suites

688

Cala d'Or

Fido Tucan Hotel

394
389

El Arenal

Luna Park

308

Adults Only hotel

Dus bent u op zoek naar een vakantie zonder kinderen naar Mallorca? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze overzichtelijke website hebben wij voor u alle Adults Only hotels op Mallorca van bekende reisorganisaties verzameld. Zo is de zoektocht naar de perfecte Adults Only vakantie naar Mallorca wel erg makkelijk geworden!

Liever een andere bestemming? Geen probleem! We hebben Adult Only hotels in onder andere Portugal en Griekenland. Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website en boek jouw vakantie vandaag nog!

Tijd voor elkaar

Geniet met partner en/of vrienden van een heerlijke Adults Only vakantie op Mallorca. Zoekt u rust? Verblijf dan in het oostelijke gedeelte van Mallorca. Ontdek ons ruime aanbod hotels voor volwassenen op Mallorca!

Veel hotels en resorts bieden momenteel speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op vakantie te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen om u heen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een compleet overzicht van Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.