Meest geboekt op MallorcaBekijk alles

Healthy
464.00

Mallorca

JS Cape Colom

249.00

Ca'n Pastilla

JS Palma Stay

493.00

El Arenal

Torre Azul&Spa

393.00

Adults Only op Mallorca!

Mallorca is misschien wel de populairste vakantiebestemming van Spanje en dat is niet zonder reden. Er is namelijk voor ieder wat wils; van wilde natuur in het westen tot bekende all inclusive resorts in het oosten.

Jongeren gaan er helemaal los in El Arenal. Verliefde stelletjes en families verblijven aan lange stranden in het noorden of de zonnige oostkust in Cala Dor of Cala Millor. Cala is Spaans voor baai en een perfecte omschrijving voor de vele prachtige, door rotsen omgeven, strandjes. Het is een garantie voor mooie havens, spectaculair eten en heerlijk uitrusten!

Palma de Mallorca

De hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, heeft voor elk wat wils. Voor de zonaanbidder zijn er mooie strandjes net buiten de stad. Houd je van winkelen dan kan je je hart ophalen in het centrum met de vele winkels en twee warenhuizen, en net buiten het centrum is het winkelcentrum Porto Pi te vinden, welke als groot voordeel heeft dat de winkels tijdens de siesta geopend blijven.

Ook voor culturele uitstapjes is Palma de Mallorca een geschikte bestemming, vooral de grote kathedraal aan zee is een echte bezienswaardigheid die niet gemist mag worden tijdens een bezoekje aan het eiland.