Couples vakanties

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Couples Only vakantie

Couples only vakanties worden steeds populairder. Hotels spelen steeds beter in op de vraag van de klant om te genieten van een vakantie zonder kinderen en gezinnen om zich heen.

Onze Sensimar accommodaties zijn enkel en alleen voor volwassenen te boeken en hebben vele faciliteiten, zoals diverse sport faciliteiten, heerlijke wellness centra’s, uitstekende restaurants, prachtige zwembaden en vaak een perfecte ligging t.o.v. zowel het centrum als het strand.

Ook zijn het vaak accommodaties waar een all inclusive vakantie tot de mogelijkheden behoort. Zo kunt u eens echt goed tot rust komen en optimaal genieten van een heerlijke Couples Only zonvakantie!

Sensimar
237.00
Sensimar

Spanje

Arona Gran

642.00
Sensimar
0.00
Sensimar

Kaapverdië

Cabo Verde Resort

923.00
Sensimar

Fuerteventura

Calypso

612.00
Sensimar
993.00
Sensimar
645.00
Sensimar

Griekenland

Grand Mediterraneo

742.00
Sensimar
602.00
Sensimar

Griekenland

Imperial Resort

811.00
Sensimar

Griekenland

Kalliston Resort

791.00
Sensimar
909.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!