Healthy vakantie

Actief zijn is een manier van leven. Ook op vakantie vinden we het lekker om veel dingen te doen. Dat geeft energie. Je kunt uit bijna het gehele aanbod sporten een gratis proefles nemen. In een nieuwe omgeving is het altijd leuk om iets nieuws te proberen. Kom lekker in beweging en kies voor sporten als golf, yoga, zeilen en beachvolleybal maar ook mountainbiken, boogschieten en wandelen.

In de WellFit-SPA’s vind je heerlijke wellnessfaciliteiten, van massage bungalows tot beautycabines. je kan genieten van de sauna’s of schoonheidsbehandelingen omringt door heerlijke geuren en verzorgende oliën.

De keuken is gevarieerd en creatief. Bij het Live-Cooking-Station proef je de lekkerste gerechten, en worden voor je neus bereid. Heb je allergieën? Laat het weten en dan zorgt de kok voor jouw maaltijd. Wil je eiwitrijk en koolhydraatbewust eten, dan is er het WellFood-Station in het buffetrestaurant. Heerlijke gerechten: Vers, regionaal en té lekker eten!

Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Jandia Playa

1,100.00
Healthy
Healthy
1,631.00
Healthy
1,078.00
Healthy
1,034.00
Healthy
1,243.00
Healthy
2,121.00
Healthy
951.00
Healthy
875.00
Healthy
917.00
Healthy
2,053.00
Healthy
1,225.00

Kort iets over ons

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder.

Activiteiten voor volwassenen

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Voor alle budgetten

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken!