Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Healthy vakanties

Een nieuwe trend op het gebied van vakanties zijn de genoemde healthy vakanties. De een zoekt een vakantie om lekker uit te rusten van de dagelijkse hectiek en de ander zoekt een vakantie waarbij de focus ligt op je gezondheid. Voor deze groep vakantiegangers hebben we ook een leuk aanbod reizen. Dit zijn de zogenoemde ‘Healthy vakanties’. Deze reizen zijn wel te boeken met kinderen dus de accommodaties op onze website zijn niet per definitie Adults Only. 

Algarve

BLUE Falésia

687.00
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Jandia Playa

1,137.00
Healthy
1,120.00
Healthy
2,220.00
Healthy
855.00
Healthy
875.00
Healthy
828.00
Healthy
2,173.00
Healthy
1,017.00
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Esquinzo Playa

929.00
Healthy
1,017.00
Healthy
752.00

Tijd voor elkaar

Veel hotels en resorts bieden momenteel speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op vakantie te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen om u heen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een compleet overzicht van Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.

Adults Only hotel

Dus bent u op zoek naar een vakantie zonder kinderen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze overzichtelijke website hebben wij voor u alle Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties verzameld. Zo is de zoektocht naar de perfecte Adults Only vakantie wel erg gemakkelijk!

We hebben Adult Only hotels in onder andere Spanje, Turkije, Portugal, Egypte en Griekenland. Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website en boek jouw vakantie vandaag nog!