Adults only Balearen

Toont alle 11 resultaten

Nieuw

Adults only Balearen

Alegria Alzinar Mar Suites

455

Alegria Alzinar Mar Suites is een Adult only hotel in Ca'n Picafort. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 455 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Indico Rock Hotel

452

Indico Rock Hotel is een Adult only hotel in El Arenal. Genoemde prijs is op basis van 5 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 452 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Pure Salt Garonda

769

Pure Salt Garonda is een Adult only hotel in Playa de Palma. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 769 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Iberostar Selection Santa Eulalia

705

Iberostar Selection Santa Eulalia is een Adult only hotel in Santa Eulalia. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 705 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Cook’s Club Palma Beach

369

Cook's Club Palma Beach is een Adult only hotel in Playa de Palma. Genoemde prijs is op basis van 5 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 369 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Ushuaia Ibiza Beach

387

Ushuaia Ibiza Beach is een Adult only hotel in Playa d'en Bossa. Genoemde prijs is op basis van 3 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 387 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Siau Ibiza

899

Siau Ibiza is een Adult only hotel in Port de San Miguel. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 899 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Mediterranean Bay

407

Mediterranean Bay is een Adult only hotel in El Arenal. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 407 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Agua Beach Hotel

605

Agua Beach Hotel is een Adult only hotel in Palma Nova. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 605 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

THB Gran Playa

462

THB Gran Playa is een Adult only hotel in Ca'n Picafort. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 462 per persoon.

Nieuw

Adults only Balearen

Fergus Style Palma Nova

825

Fergus Style Palma Nova is een Adult only hotel in Palma Nova. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen. U boekt deze reis direct bij onze partner Corendon. Boek nu voor maar € 825 per persoon.

Adults only Balearen

Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan. Boek nu uw only adult hotel!

Hotels voor volwassenen

Vakantie met het hele gezin is vaak het hoogtepunt van het jaar, maar soms wilt u gewoon eens zonder kinderen op vakantie. Steeds meer ouders zetten hun schuldgevoel opzij en boeken een adults only vakantie. Dit zijn vakanties in hotels waar de minimum leeftijd van de gasten meestal op 16 jaar ligt, soms zelfs nog hoger.

Ze worden ook geboekt door stellen die geen kinderen hebben en die behoefte hebben aan rust. Ook daar is natuurlijk niets mis mee. Bij ons vindt u een overzichtelijk aanbod van dit soort vakanties naar populaire bestemmingen als Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland.

Samen even lekker er tussenuit

Tegenwoordig werken in een gezin vaak beide ouders. In combinatie met een gezin kan dat veel stress geven. Dan is het helemaal niet gek om een adults only vakantie te boeken om even bij te tanken. De kinderen vinden het vaak helemaal niet erg dat papa en mama er even samen tussenuit gaan.

Logeren bij opa en oma of bij vriendjes is vaak reuze spannend en is ook een soort vakantie. Als je je kinderen er van jongs af aan aan laat wennen dat hun ouders ook wel eens zonder hen weggaan dan weten ze niet beter en vinden ze dat dus heel normaal.

Adults only hotels op prachtige bestemmingen

Adults Only biedt uitstekende hotels op heerlijke vakantiebestemmingen waar u in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie. Ook als u zelf geen kinderen heeft en daar tijdens uw vakantie ook niet mee wilt worden geconfronteerd.

Er zijn nu eenmaal stellen die bewust kiezen voor een leven zonder kinderen (of er nog niet mee bezig zijn) en die tijdens hun vakantie geen behoefte hebben aan kinderen die lawaai maken of een hotel dat uitsluitend activiteiten organiseert voor de kinderen en de volwassenen zichzelf maar laat vermaken. Wilt u een fijne vakantie doorbrengen waar u zonder kinderen kunt genieten, boek dan uw vakantie.

Even lekker bijtanken

Als u als ouders regelmatig er even tussenuit gaat zonder de kinderen dan gunt u zichzelf tijd voor elkaar. Vaak is het zo dat als er eenmaal kinderen zijn de tijd samen er vaak bij inschiet. De ouders zijn vooral met hun werk en met de kinderen bezig. De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën. Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van.

Voorkom deze stress en boek eens een vakantie zonder kinderen. Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan.

Adults only all inclusive

Vakantie betekent natuurlijk in de eerste plaats genieten. Daarom kunt u bij Only Adults Vakanties.nl all inclusive adults only vakanties boeken. U hoeft zich nergens druk over te maken. Alle maaltijden zijn inbegrepen, alsmede drankjes en versnaperingen tussendoor.

U kunt deelnemen aan excursies, leuke plaatsen in de regio bezoeken om te shoppen of cultuur te snuiven of heerlijk genieten aan het strand of aan het zwembad bij het hotel. U kunt tijdens uw vakantie zonder kinderen uw eigen tijd indelen en daardoor op en top genieten.

Ervaar een vakantie zoals die was voordat er kinderen waren

Weet u nog hoe u vakantie vierde voordat er kinderen waren? Lekker uitslapen, ’s avonds tot lang op het terras van het hotel genieten van de warme avonden, zonder dat u steeds hoefde te gaan checken of alles wel goed ging met de kids.

Musea bezoeken zonder kinderen die het na 10- minuten al zat zijn. Niet urenlang op een bankje in de speeltuin zitten tot de kinderen moe gespeeld eindelijk terug wilden naar de camping of het hotel. Lekker op het strand liggen zonder de angst dat de kinderen misschien te ver de zee in lopen. En ja, veel campings en hotels hebben een entertainment team dat de kinderen bezighoudt zodat de ouders een paar uur per dag hun handen vrij hebben. Maar dat is toch niet hetzelfde als een adults only vakantie waar u alle vrijheid heeft om te doen en laten wat u wilt.

Boek nu uw welverdiende vakantie

U kunt kiezen uit uitstekende Adult only vakanties in onder andere Griekenland en Turkije of op de Canarische Eilanden.

Bij het boeken ziet u direct wat de minimum leeftijd van de gasten is. Dit verschilt per hotel. Soms mogen er wel kinderen logeren, maar vanaf een minimumleeftijd van bijvoorbeeld 12 jaar. Maar vaak ligt de leeftijdsgrens op 16, 18 of zelfs 21 jaar.

Hoe dan ook kunt u genieten van een heerlijke adults only vakantie in een uitstekend hotel op een populaire vakantiebestemming. Boek uw verblijf direct bij Only Adults Vakanties.nl en laat u heerlijk verwennen.