Hurghada

Alle 2 resultaten

Adults Only Hurghada

Of je nu wilt shoppen in de souk, cultuur wil snuiven of gewoon wil genieten van een relaxte Adults Only zonvakantie; een vakantie in Hurghada biedt voor ieder wat wils! De belangrijkste attractie is de Rode Zee met haar prachtige koraalriffen. Ook de kilometerslange zandstranden zijn erg geliefd. En dankzij het woestijnklimaat ben je in deze Egyptische regio het hele jaar verzekerd van stralend weer!

Heeft u altijd al een duik willen nemen in de Rode Zee? Naast de ongerepte koraalriffen komen vakantiegangers graag hier naartoe. voor de gouden kuststrook en de vele watersportfaciliteiten. Daarmee is deze Egyptische badplaats niet alleen zeer geschikt voor een duikvakantie, maar ook voor een strandvakantie.

Wilt u zelf genieten van het heerlijke klimaat en de verfrissende Rode Zee tijdens een vakantie in Hurghada? Grijp dan nu uw kans!

Bel Air Hotel
421.00
Caves Beach Resort
454.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!