Veelzijdig Andalusië

Prachtige zandstranden, hoge bergen, schitterende historische gebouwen en pittoreske dorpjes. Uit dit gebied komt de bekende flamenco, een Spaanse dans- en muzieksoort die men in bijna iedere kroeg kan horen. Breng een bezoek aan de indrukwekkende moskee-kathedraal van het sfeervolle Córdoba of de schitterende Plaza España in Sevilla. Ga je liever lekker op het strand liggen? De stranden van Málaga en Marbella worden gerekend tot de beste van heel Andalusië en zijn zowel populair bij toeristen als bij de lokale bevolking.

Het klimaat in Andalusië kenmerkt zich door extreem droge zomers en zachte winters. De gemiddelde temperatuur per jaar ligt tussen de zastien graden aan de rand van de hoogvlakte en achttien graden aan de Middellandse-Zeekust. De gebieden aan de kust van de Atlantische Oceaan zijn meestal iets koeler, door de wind uit het noorden. Als de wind uit het zuiden komt, uit Afrika, is het warmer.

456.00

Andalusië

El Tiburon

551.00
360.00
574.00
549.00
Sensimar

Andalusië

Isla Cristina

602.00

Andalusië

Ritual

233.00

Andalusië

RIU Nautilus

378.00

Kort iets over ons

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder.

Activiteiten voor volwassenen

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Voor alle budgetten

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken!