Alle 6 resultaten

Adults Only Andalusië, Spanje

Andalusië is een regio in Zuid-Spanje en staat bekend om het mediterrane klimaat met hete zomers en zachte winters. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 35 graden en meer. Geef je de voorkeur voor een vakantie met wat meer actie? De beste reistijd voor een vakantie naar Andalusië is dan het voor- en najaar, wanneer het een aangename 15 – 25 graden wordt.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie in Andalusië. De regio kent een aantal fraaie steden die zeer geschikt zijn voor een Adults Only vakantie naar Spanje. Van het prachtige Málaga en Sevilla tot Granada met het wereldberoemde Alhambra, een middeleeuws paleis vol pracht en praal. Wandel door de schitterende vertrekken en droom weg op een van de binnenpleinen met fonteinen zoals de Patio de los Leones.

360.00

Andalusië

RIU Nautilus

473.00

Andalusië

Isla Cristina

473.00

Andalusië

Playa la Barrosa

679.00
814.00
343.00

Kort iets over ons

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder.

Activiteiten voor volwassenen

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Voor alle budgetten

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken!