Showing all 1 result

Kamala Beach

Kamala Beach Resort

927

Kort iets over ons

Veel hotels en resorts bieden momenteel speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op vakantie te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen om u heen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een overzicht van Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op mooie plekken over de hele wereld.

Luxe hotels

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met minimaal 4 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd.