Ons aanbod healthy!

Healthy

Griekenland

Blue Lagoon Resort

655.00
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Esquinzo Playa

942.00
Healthy
2,053.00
Healthy
Healthy

Canarische Eilanden

Bull Escorial & Spa

541.00
Healthy
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Jandia Playa

1,026.00
459.00
Healthy

Lycische Kust

Sarigerme Park

729.00
Healthy
Healthy
2,121.00
Healthy
Healthy
Healthy

Griekenland

Akti Palace

703.00
Healthy

Lycische Kust

TUI BLUE Marmaris

739.00
Healthy
523.00

Sportief op vakantie

Actief zijn is een manier van leven. Ook op vakantie vinden we het lekker om veel dingen te doen. Dat geeft energie. Je kunt uit bijna het gehele aanbod sporten een gratis proefles nemen. In een nieuwe omgeving is het altijd leuk om iets nieuws te proberen. Kom lekker in beweging en kies voor sporten als golf, yoga, zeilen en beachvolleybal maar ook mountainbiken, boogschieten en wandelen.

Moment voor jezelf in de wellness

In de WellFit-SPA’s vind je heerlijke wellnessfaciliteiten, van massage bungalows tot beautycabines. je kan genieten van de sauna’s of schoonheidsbehandelingen omringt door heerlijke geuren en verzorgende oliën.

Een ware smaaksensatie

De keuken is gevarieerd en creatief. Bij het Live-Cooking-Station proef je de lekkerste gerechten, en worden voor je neus bereid. Heb je allergieën? Laat het weten en dan zorgt de kok voor jouw maaltijd. Wil je eiwitrijk en koolhydraatbewust eten, dan is er het WellFood-Station in het buffetrestaurant. Heerlijke gerechten: Vers, regionaal en té lekker eten!

Kom in beweging!

Waar wellness fitness ontmoet, vind je de ware balans tussen inspanning en rust. Hier ontdek je veel van jouw passies. Afgestemd op jouw lichaam brengt je jezelf met de beste WellFit programma’s in topvorm. Echt SPAtastisch wordt het wanneer je met prachtige massageoliën en verrassende sauna’s in de warme sfeer van onze luxe en moderne WellFit-Spa’s komt en je nieuwe energie voelt.

Body&Mind

Jouw krachten ontdekken, de ontspanning aan het lichaam geven. Doe wat goed voor je is en voel jouw eigen kracht en flexibiliteit. Neem tijd voor jezelf en laat de gedachten de vrije loop.

Personal Fitnesstraining

Effectieve conditietraining en opbouw van de spieren met gebruik van de meest actuele kracht- en conditietraining apparatuur. Alleen of onder begeleiding van een professionele trainer. Hier doe ik iets voor mijn lichaam en iets voor mijn persoonlijke welzijn.