Let's get healthy!

Healthy
875.00
Healthy

Lycische Kust

Sarigerme Park

609.00

Algarve

BLUE Falésia

687.00
Healthy
589.00
Healthy

Griekenland

Blue Lagoon Resort

655.00
Healthy
1,007.00
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Jandia Playa

1,137.00
Healthy
1,017.00
Healthy
2,220.00
Healthy
634.00
Healthy
2,173.00
Healthy

Canarische Eilanden

ROBINSON Club Esquinzo Playa

929.00
Healthy

Canarische Eilanden

Bull Escorial & Spa

541.00
Healthy
752.00
Healthy
470.00
Healthy
1,120.00

Healthy vakanties’

Een nieuwe trend op het gebied van vakanties zijn de genoemde healthy vakanties. De een zoekt een vakantie om lekker uit te rusten van de dagelijkse hectiek en de ander zoekt een vakantie waarbij de focus ligt op je gezondheid. Voor deze groep vakantiegangers hebben we ook een leuk aanbod reizen. Dit zijn de zogenoemde ‘Healthy vakanties’. Deze reizen zijn wel te boeken met kinderen dus de accommodaties op onze website zijn niet per definitie Adults Only. 

Vind je het belangrijk om na het chillen ook actief bezig te zijn op je vakantie? Overweeg dan eens een healthy vakantie. Veel mensen vinden het op vakantie ook wel lekker om veel dingen te doen. Zo zijn er overal genoeg mogelijkheden om te sporten denk hierbij aan zeilen en mountainbiken. 

Mocht je na het sporten even willen bijkomen in de wellness? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten in een sauna of te genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling! En dan zijn we er nog niet. Een health vakantie is pas compleet wanneer je na het chillen, sporten en sauna aan kunt schuiven bij een Live-Cooking-Station. De keuken is zo gevarieerd dat er altijd wel wat lekkers voor je bij zit. Zelfs als je koolhydraatbewust wilt eten zijn er genoeg mogelijkheden bij het WellFood-Station in het restaurant.

Wij hebben onder andere de volgende thema’s ‘healthy’:

TUI BLUE

Lokaal, puur, authentiek en gezond, dat is waar het om draait bij TUI BLUE. De hotels liggen op plekken waar veel te zien en te ondernemen is. De omgeving ontdekken? De BLUE Guides, onze lokale experts, nemen je graag mee naar de mooiste plekjes. Maar ook weten zij alles over de lokale biologische keuken en helpen ze je met voedingstips of een persoonlijk maaltijdplan. Bij TUI BLUE draait het om jou. Bron Tui.nl

Robinson

Een vakantie in een ROBINSON Club: alles tot in de puntjes geregeld. Veelal All Inclusive clubs met lekker, gezond eten, een enorm aanbod sportactiviteiten en wellness. Elke dag een nieuwe ervaring of juist even helemaal niets. Ook de kinderen vervelen zich hier niet. Er zijn kinderprogramma’s voor alle leeftijden en als de kids eindelijk liggen te slapen is er live muziek voor jou in het theater. Bron Tui.nl