Zien jullie jezelf al liggen op het prachtige strand van Sensimar Seaside Suites & Spa in Yucatan, Rivièra Maya? Liefhebbers van luxe en gastronomie vinden hun plek in TUI SENSIMAR Seaside Suites & Spa. Verwennen is hier uitgevonden! Witte gazebo’s aan zee, waar de strandbutler een goed glas wijn brengt. Mét culinaire versnapering, want dit gloednieuwe hotel is nu al befaamd om haar Gourmet Inclusive formule, waarbij het eten van hoog niveau is en bovendien All Inclusive. Hier heb je tijd voor elkaar.

Vanaf Amsterdam –  All Inclusive. 9 dagen vanaf 1,224,00 (jacuzzi op kamer!)

  • Paradijs voor volwassenen
  • Hier wil je je honeymoon vieren
  • All Inclusive: in luxe relaxen
  • Gourmetverwennerij à la carte
  • Met een whirlpool in de suites
  • De strandbutlers staan klaar

Luxe resort, laat je verwennen!

Geen kinderen of over-the-top animatieprogramma, wél een lazy river door het luxe resort en heerlijke loungebedden om in weg te zakken. Laat je verwennen in de luxueuze spa, droom weg in de whirlpool in je suite en kies uit Fusion, Japans en zó veel meer in de à la carte toprestaurants. Tijdens deze romantische strandvakantie aan de Rivièra Maya in Mexico kun je even helemaal opladen met z’n tweeën.

Check beste deal!

Vakantie Rivièra Maya

Ontdek het land van mangroves, ‘Mariachi’ en Maya’s tijdens een ontspannen vakantie Rivièra Maya. Deze rustige Mexicaanse kuststrook vindt u in Yucatán waar u omgeven wordt door tropische stranden. Maar u vindt hier ook de intense jungle met haar verborgen schatten. Ontvlucht de barre Nederlandse wintermaanden of een druilerige Nederlandse zomer tijdens een strandvakantie Rivièra Maya.

De kuststrook Rivièra Maya ligt in de Mexicaanse streek Yucatán. De clichés van een tropisch gebied worden werkelijkheid aan deze rustige kustlijn. Groene palmboombladeren die wapperen in een zuchtje zeewind en kraakhelder water dat het spierwitte strand beroert. Hier kunt u genieten van de luxe van uw resort in een rustgevende omgeving.

Loop over het strand totdat u in een kleinschalige ‘Blue Lagoon’ terecht komt omgeven door mangroven. Geniet van de geluiden van tropische vogels, de overvliegende pelikanen en de vissen die nieuwsgierig om u benen heen zwemmen.

klimaat van de Riviera Maya

  Max Min
januari 28 19
februari 29 19
maart 31 20
april 32 21
mei 32 22
juni 32 23
juli 33 23
augustus 33 24
september 32 23
oktober 31 22
november 29 21
december 29 19

De Riviera Maya is het kustgebied langs de Caraïbische kust van de deelstaat Quintana Roo en is gelegen op het schiereiland Yucatan. Riviera Maya ligt tussen Tulum en Cancun in. De naam  Riviera Maya is een mooi samenvoegsel van de twee dingen die er  in deze streek te vinden zijn namelijk mooie witte stranden en oude Maya tempels.

Riviera Maya heeft een subtropisch klimaat dat wil over het algemeen zeggen dat de zomers er heet en nat zijn en de winter warm tot erg warm maar ook aan de droge kant. De regenperiode duurt hier van juni tot en met half oktober en kan soms ook erg heftig zijn. Het orkaan seizoen duurt hier van september tot en met december, de lucht kan dan in een paar minuten van strak blauw in gitzwart veranderen.