Veelgestelde vragen

De hotels van Only Adults Vakanties.nl zijn ontworpen voor stellen op zoek naar de ultieme vakantie samen.

Vakanties zonder kinderen, in een moderne omgeving. Ze liggen altijd op prachtlocaties en op steenworp afstand van zee. Er zijn tegenwoordig genoeg ouders die het ook heerlijk vinden om eens zonder de kinderen op pad te gaan.

Lekker samen naar de zon en van elkaar genieten. Of misschien heeft u geen kinderen of zijn ze de deur al uit en hoeft u helemaal geen rekening meer te houden met (jonge) kinderen.

Veelgestelde vragen

Wie zijn we?

Only Adults Vakanties.nl is een onafhankelijk (online) reisbureau met een breed assortiment aan reizen en reisgerelateerde artikelen. Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u.

Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.

  • LG-logies. Enkel overnachting.
  • LO-logies met ontbijt. Overnachting en ontbijt.
  • HP-halfpension. Overnachting, ontbijt en diner.
  • Volpension. Overnachting, ontbijt, lunch en diner.
  • All-Inclusive. Overnachting, ontbijt, lunch, diner, locale (alcoholische) dranken en veelal ook eten tussendoor in de vorm van snacks.

Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten.

Nee, onze vakanties worden direct bij onze partners geboekt. Wij werken samen met: Neckermann Reizen, Sunweb, Corendon, Prijsvrij.nl en Arke-World of TUI.

De faciliteiten worden per accommodatie aangekaart in de beschrijving van het betreffende hotel. Voor sommige faciliteiten zoals sauna’s, hamams en watersport kan een vergoeding worden gevraagd. Overigens geldt hier weer dat er een kans bestaat dat bepaalde faciliteiten bij een lage bezetting in het voor- of naseizoen gesloten zijn.

In principe zijn bij alle pakketreizen transfers inbegrepen (tenzij anders vermeld op de boekingspagina). De transfer vervoert u bij aankomst vanaf de luchthaven naar uw accommodatie en aan het einde van uw vakantie vanaf uw accommodatie naar de luchthaven.

Om zorgeloos van uw vakantie te genieten, raden wij u sterk aan om meer informatie in te winnen over eventuele benodigde vaccinaties. Informatie kunt u inwinnen via www.lcr.nl of door middel van het maken van een afspraak bij uw huisarts of de GGD. U kunt bij de GGD terecht voor zowel een consult, vaccinaties en malariaprofylaxe. Kijk voor meer informatie op www.ggdreizen.nl. Let op: indien u naar verre bestemmingen reist, wordt er aangeraden vaccinaties 6-8 weken voor vertrek te doen. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan is het zeker nog zinvol om een afspraak te maken en informatie in te winnen.