Schitterende Adults Only hotels op de Malediven

Wat dacht u van een heerlijke Adults Only vakantie op de Malediven? Sinds kort kunnen wij u ook schitterende accommodaties aanbieden op de Malediven. Kom samen heerlijk tot rust op het laatste paradijs op aarde midden in de Indische Oceaan!

Malediven: een archipel van ongeveer 1200 koraaleilandjes, waarvan er slechts zo’n 200 bewoond zijn. De eilandjes noordelijk en zuidelijk van de hoofdstad Malé zijn stuk voor stuk in 15 à 35 minuten rond te lopen. Het totale pakket aan kenmerken van echte bounty-eilanden zijn volop aanwezig: oogverblindende witte stranden, een oneindig blauwe lucht, palmbomen, koraalriffen die het glasheldere water een azuurblauwe kleur geven en zeetuinen vol kleurrijke vissen, schelpen en ander leven.

Voor ieder wat wils

De Malediven heeft voor ieder wat wils. Er zijn tal van attracties, eilanden, monumenten en plaatsen die het bezoeken waard zijn… Maak kennis met één van de vreemdste steden op aarde. Malé, de hoofdstad met iets meer dan 116.000 inwoners. Dit is één van de dichtst bewoonde steden ter wereld. Voor cultuurliefhebbers zijn er heel wat monumenten en mooie gebouwen.

Klimaat Malediven

Er heerst een tropisch klimaat op de Malediven met het hele jaar hoge temperaturen en veel zon. Het weer wordt grotendeels bepaald door twee moessons per jaar die tevens de seizoenen aanduiden: de noordoost moesson van november tot en met april en de zuidwest moesson van mei tot en met oktober. De noordoost moesson brengt een wat droge periode met weinig wind. De warmste maanden zijn maart en april. Een periode van 14 dagen op de grens van april/mei met harde wind en regen kondigt het nieuwe seizoen aan. De natste maanden zijn mei tot en met oktober, wanneer de zuidwest moesson goed op gang komt, en de maanden november en december. In november draait de wind weer van (noord)west naar noord(oost).

Aanraders Malediven

2,053.00
Healthy
2,053.00
Healthy
2,121.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *