1.400
677

Kroatië

Adriatic Beach

543
821
829

Golf van Hammamet

Palace Oceana Resort & Spa

614
1.235
963

‘Just the two of us’

Ontdek nu Sensimar! Heerlijke vakanties voor stellen! Man, wat is dit gaaf. Kent u het nummer ‘Just the two of us’ nog van Grover Washington Jr? Nee? Check dan even deze link en u zult dit nummer niet meer uit uw hoofd kunnen krijgen wanneer u straks heerlijk ligt te genieten in de zon bij een Sensimar hotel in Griekenland of Spanje! Rust, ruimte en tijd voor elkaar want in een Sensimar komt u geen kinderen tegen.

Ontdek nu Sensimar! Man, wat is dit gaaf. Kent u het nummer ‘Just the two of us’ nog van Grover Washington Jr?

Sensimar hotels zijn hotels speciaal voor volwassenen. Ontspannen en genieten op prachtige locaties en dat in een moderne omgeving. Laat stress maar vooral ook uw agenda lekker thuis want na een verblijf in een Sensimar hotel voelt u zich eenmaal thuis weer als herboren en kunt u er weer tegenaan!

Zoals u hier kunt zien zijn er Sensimar hotels in onder andere Mexico, Spanje, Thailand en Turkije. De Sensimar reizen zijn op onlyadultsvakanties.nl erg in trek en dat is niet zo gek want als je ons aanbod Sensimar hotels bekijkt dan kunt u zien dat de hotels er echt fantastisch uitzien!

Sensimar in een notendop 

  • Alleen voor volwassenen
  • 4-5 sterrenhotels
  • Met balkon of privéterras
  • Romantisch dineren en natafelen
  • Uitslapen in een kingsize bed
  • Alle tijd om weer tot elkaar te komen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Ideaal voor koppels die van rust willen genieten. Gewoonweg DOEN. Het eten was goed en de service was uitmuntend!

Mark & Jeniffer

Wat me het meest aanspreekt is de rust, de sfeer en de gemoedelijkheid. Het hotel is alleen voor volwassenen en dat merk je…

Erik Fontijn

Ligbedjes zijn top, zwembad is geweldig, strand is top, het eten uit de kunst en de Rust…. Nog nooit zijn we ergens zó tot rust gekomen.

Jan en Elly