Meest geboektAlle hotels

564
539
389

Ontdek nu Sunprime vakanties! De hotels zijn gericht op volwassenen, dus Adults only. Ideaal dus wanneer je samen met je partner wil genieten van een zorgeloze vakantie zonder kids. Gaat u op vakantie naar een Sunprime hotel? Dan ervaart u totale rust! Alle activiteiten zijn gericht op volwassenen.

Sunprime is…genieten!

Denk aan heerlijk eten in het restaurant, spa- en sportfaciliteiten en uiteraard gratis wifi. Al raad ik u aan dat laatste even te laten voor wat het is, en eens echt te genieten van uw welverdiende vakantie. Wist u dat een Sunprime hotel alleen toegankelijk is voor bezoekers ouder dan 16 jaar? Fijn he!

Hoe kunt een Sunprime hotel onderscheiden van een ā€˜reguliereā€™ hotel? Nou, in eerste instantie het eten. Er is veel aandacht voor lekker eten. De chefs maken verrukkelijke lokale gerechten of andere creatieve maaltijden en buffetten met de meest verse ingrediĆ«nten. Sunprime is perfect voor een romantische vakantie met je partner of om samen met vrienden heerlijk tot rust te komen.

Design en lichaam

Nog een eigenschap van een Sunprime hotel is dat er veel aandacht is voor design en lichaam. Zo zien de hotels er vaak prachtig uit en is het mogelijk om na een uurtje fanatiek fitnessen lekker te relaxen in de spa.