Op veel plaatsen in Nederland breekt binnenkort de grote vakantie 2018 aan. Het moment om er samen even tussenuit te gaan. De website onlyadultsvakanties.nl beschikt over een ruim aanbod Adults Only reizen naar zonnige bestemmingen als Spanje, Portugal, Griekenland en natuurlijk verre bestemmingen.

Wij werken samen met grote touroperators als Tui, Sunweb en Kras. U boekt uw reis dus veilig en alle voorwaarden van ANVR en SGR zijn hier van toepassing.

Het unieke aan onlyadultsvakanties.nl is dat wij de meeste Only Adults hotels van bekende reisorganisaties voor u hebben verzameld op een overzichtelijke website. U geeft eenvoudig uw voorkeuren door in ons zoekformulier en u komt uit bij de beste deals voor een heerlijke zonovergoten vakantie 2018!

Adults only betekent niets meer dan op vakantie gaan zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Vele activiteiten voor volwassenen

Ons aanbod vakanties wordt vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Maak een keuze uit ons ruime aanbod van Adults Only hotels op verschillende bestemmingen. Wat dacht je van een Adults Only MallorcaAdults Only Gran CanariaAdults Only Griekenland of Adults Only Portugal. Of misschien is de verzorging wel belangrijker, bekijk dan de leuke Adults Only All Inclusive hotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *