Het grootste verre rondreizen aanbod van Nederland

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die u wenst. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen. Op basis van uw wensen ontwerpt Fox Verre Reizen jaarlijks nieuwe reizen. Dit doen ze al meer dan 20 jaar. 

  • Bijzondere plekken ontdekken
  • De lokale bevolking ontmoeten
  • Culinaire ervaringen beleven
  • Traditionele culturen ervaren
  • Midden in de ongerepte natuur staan
  • Ontspannen op de mooiste stranden

Reizen is puur ervaren. Genieten van betoverende landschappen, kleurrijke culturen, heerlijke gerechten, geuren en geluiden die u nog nooit eerder heeft ervaren. De reisbegeleiders van Fox brengen u recht naar het hart van de bestemming. Fox zorgt ervoor dat u een aantal unieke ervaringen beleeft, die u bij geen enkele andere reisaanbieder meemaakt.

Verre reizen

Bijzondere verre bestemmingen bezoeken én toch comfortabel reizen? Het kan echt én Fox beloofd het! Ze vliegen alleen met de beste luchtvaartmaatschappijen en overnachten hoofdzakelijk in centraal gelegen, drie- of viersterrenhotels. Op uw bestemming reizen ze met ruime, veilige touringcars en natuurlijk mag u gewoon een harde koffer meenemen! Wist u bovendien dat veel vertrekdata bij Fox al vanaf het begin gegarandeerd zijn en veel excursies tijdens de reis inclusief zijn?

Als onderdeel van de ANWB is FOX een eerlijk en betrouwbare organisatie en bieden ze de kwaliteit die u van een ANWB partner mag verwachten. Ontdek het zelf en boek vandaag nog uw verre reis bij Fox Verre Reizen van ANWB.