Winterzonvakantie is genieten van zon, zee en strand

Terwijl je buurman ’s ochtends de auto staat te krabben zet jij de koffers met daarin je zwembroek in de auto. Heerlijk toch om de kou deze winter achter je te laten en lekker de zon op te zoeken in bijvoorbeeld Kaapverdië of op een van de Canarische eilanden.

Winterzon 2017

Een winterzon vakantie staat voor genieten van zon, zee en strand in de wintermaanden!  Je ontsnapt even aan de Hollandse kou en geniet van heerlijke zonnestralen op één van onze zonzekere bestemmingen. Zowel tijdens verre reizen, als dichter bij huis. Ben je dus op zoek naar zon in de winter? Onlyadultsvakanties.nl heeft het beste aanbod hotels voor volwassenen speciaal voor jou geselecteerd.

Voordelige vakanties

Winterzon vakanties vinden plaats van oktober tot en met maart en geven je de energie boost die je nodig hebt om de wintermaanden door te komen. Een groot voordeel van het reizen in deze periode zijn de gunstige prijzen.

Winterzon bestemmingen

Populaire winterzon bestemmingen waar de temperaturen in het najaar erg aangenaam zijn, zijn bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, Egypte, Marokko, Portugal en Turkije. Maar ook in exotische landen als Thailand, MaledivenMexico, en de Dominicaanse Republiek is het prima vol te houden.

Populair in de winter