Adults Only Cyprus

Adults only Atlantica Sea Breeze, Cyprus

Het eiland van de liefde brengt je samen nader tot elkaar in TUI Blue Atlantica Sea Breeze. Het hotel is alleen voor volwassenen en dat merk je.

Kwaliteit en comfort is verwerkt in het hele hotel. Hand in hand door de branding, op een ligbedje onder de Cypriotische zon en de dag afsluiten in de spa… Dé ultieme ingrediënten om samen even helemaal op te laden in Cyprus. Schuif ’s avonds aan voor het diner. En eindig je avond met een romantische zonsondergang. Hier wil je niet meer weg!

All Inclusive (Zomer)

Eten

ontbijt (07:00-10:00 uur), lunch (12:30-14:30 uur), snacks (10:30-11:30 uur en 15:00-17:00 uur), diner in buffetvorm (18:30-21:00 uur), midnight snacks

Drinken

koffie en thee, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes (10:00-24:00 uur)

Sport & Ontspanning

tennisbaan (verlichting beschikbaar), fitness, tafeltennis, dagactiviteiten en ontspannen avondprogramma

Bijzonderheden

één à la carte diner is inbegrepen per verblijf, vaker mag, maar tegen betaling, voor een diner in het à la carte restaurant maak je eerst een reservering, er worden regelmatig thema avonden georganiseerd

Blue Atlantica Sea Breeze in het kort

  • Wat fijn! Even tijd voor elkaar
  • Slapen in comfortabele kamers
  • Tijd staat stil in de tuin
  • Zon, zee en relax
  • No worries, All Inclusive
  • Voor een onvergetelijke vakantie
Prijzen en beschikbaarheid

Wat is Adults only?

Als u als ouders regelmatig er even tussenuit gaat zonder de kinderen dan gunt u zichzelf tijd voor elkaar. Vaak is het zo dat als er eenmaal kinderen zijn de tijd samen er vaak bij inschiet. De ouders zijn vooral met hun werk en met de kinderen bezig. De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën. Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van.

Voorkom deze stress en boek eens een vakantie zonder kinderen. Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan.