Ideaal voor koppels die van rust willen genieten. Gewoonweg DOEN. Het eten was goed en de service was uitmuntend!

Mark & Jeniffer

Wat me het meest aanspreekt is de rust, de sfeer en de gemoedelijkheid. Het hotel is alleen voor volwassenen en dat merk je…

Erik Fontijn

Ligbedjes zijn top, zwembad is geweldig, strand is top, het eten uit de kunst en de Rust…. Nog nooit zijn we ergens zó tot rust gekomen.

Jan en Elly

Meest geboektAlle hotels

1.034

TUI BLUE Zante Maris is een Adults only hotel in Griekenland. Gloednieuwe TUI BLUE For Two. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 1034.00 p.p.

549

TUI BLUE Ulysse Palace is een Adults only hotel in Tunesië. Grootste spa van Djerba. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 549.00 p.p.

Griekenland

TUI BLUE Tesoro Blu

569

TUI BLUE Tesoro Blu is een Adults only hotel in Griekenland. Minimumleeftijd 16 jaar. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 569.00 p.p.

Canarische Eilanden

TUI BLUE Suites Princess

952

TUI BLUE Suites Princess is een Adults only hotel in Spanje. Modern 4-sterrenhotel. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 952.00 p.p.

612

TUI BLUE Side is een Adults only hotel in Turkije. Samen echt weer even opladen. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 612.00 p.p.

Lycische Kust

TUI BLUE Seno

835

TUI BLUE Seno is een Adults only hotel in Turkije. In alle rust genieten. Genoemde prijs is op basis van All inclusive. Boek nu vanaf € 835.00 p.p.

Blue for two

Rustgevende vakantiebeleving met z’n tweeën: voor koppels of beste vrienden. In deze comfortabele, stijlvolle adults only hotels geniet je met z’n tweeën van quality time in een gemoedelijke sfeer. Je krijgt op prachtige locaties een uitstekende service, exclusieve culinaire ervaringen en een eersteklas uitzicht.

Versterk je band tijdens ontspannen activiteiten overdag, zoals wellness of een wandeling, en ’s avonds met laagdrempelige entertainment zoals live muziek of een drankje in de intieme cocktailbar. (Bron: TUI.nl)

Tui Blue For Two in een notendop 

  • Alleen voor volwassenen
  • 4-5 sterrenhotels
  • Met balkon of privéterras
  • Romantisch dineren en natafelen
  • Uitslapen in een kingsize bed
  • Alle tijd om weer tot elkaar te komen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8