Meest geboektAlles bekijken

1.157

Griekenland

TUI BLUE Tesoro Blu

767

Canarische Eilanden

TUI BLUE Suites Princess

910
869

Lycische Kust

TUI BLUE Seno

898

Golf van Hammamet

TUI BLUE Scheherazade

710
719

Centraal Marokko

TUI BLUE RIU Tikida Garden

547

‘Just the two of us’

Ontdek nu TUI Blue For Two (voorheen Sensimar)! Heerlijke vakanties voor stellen! Man, wat is dit gaaf. Kent u het nummer ‘Just the two of us’ nog van Grover Washington Jr? Nee? Check dan even deze link en u zult dit nummer niet meer uit uw hoofd kunnen krijgen wanneer u straks heerlijk ligt te genieten in de zon bij een TUI Blue For Two hotel in Griekenland of Spanje! Rust, ruimte en tijd voor elkaar want in een TUI Blue For Two komt u geen kinderen tegen.

Ontdek nu Blue For Two! Man, wat is dit gaaf. Kent u het nummer ‘Just the two of us’ nog van Grover Washington Jr?

Blue For Two hotels zijn hotels speciaal voor volwassenen. Ontspannen en genieten op prachtige locaties en dat in een moderne omgeving. Laat stress maar vooral ook uw agenda lekker thuis want na een verblijf in Blue For Two hotel voelt u zich eenmaal thuis weer als herboren en kunt u er weer tegenaan!

Zoals u hier kunt zien zijn er hotels in onder andere Mexico, Spanje, Thailand en Turkije. De reizen van Tui zijn op onlyadultsvakanties.nl erg in trek en dat is niet zo gek want als je het aanbod hotels bekijkt dan kunt u zien dat de hotels er echt fantastisch uitzien!

Tui Blue For Two in een notendop 

  • Alleen voor volwassenen
  • 4-5 sterrenhotels
  • Met balkon of privéterras
  • Romantisch dineren en natafelen
  • Uitslapen in een kingsize bed
  • Alle tijd om weer tot elkaar te komen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Ideaal voor koppels die van rust willen genieten. Gewoonweg DOEN. Het eten was goed en de service was uitmuntend!

Mark & Jeniffer

Wat me het meest aanspreekt is de rust, de sfeer en de gemoedelijkheid. Het hotel is alleen voor volwassenen en dat merk je…

Erik Fontijn

Ligbedjes zijn top, zwembad is geweldig, strand is top, het eten uit de kunst en de Rust…. Nog nooit zijn we ergens zó tot rust gekomen.

Jan en Elly