Nieuw

Adults only Mexico

Xcaret Arte

Vanaf prijs p.p. 3.457
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.399
Nieuw

Adults only Mexico

TRS Coral

Vanaf prijs p.p. 1.553
Nieuw

Adults only Mexico

Catalonia Royal Tulum

Vanaf prijs p.p. 1.071
Nieuw

Adults only Mexico

Riu Latino

Vanaf prijs p.p. 1.088
Nieuw

Adults only Mexico

UNICO 20°N 87°W Riviera Maya

Vanaf prijs p.p. 1.709
Nieuw

Adults only Mexico

Magic Blue Spa Boutique Hotel

Vanaf prijs p.p. 799
Nieuw

Adults only Mexico

TRS Yucatan

Vanaf prijs p.p. 1.484
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.846

Hotels voor volwassenen Mexico

Mexico is de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke en spannende ervaring. Of u nu wilt genieten van de prachtige stranden, de rijke cultuur of het bruisende nachtleven, Mexico biedt iets voor iedereen.

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te ondernemen in Mexico. Bezoek bijvoorbeeld de oude Maya-steden, zoals Chichén Itzá en Tulum, of de prachtige stranden van Cancun en Playa del Carmen. Of ontdek de rijke cultuur van Mexico, met zijn unieke muziek, dans en kunst.

Verblijf in een van de vele topklasse hotels of resorts in Mexico en geniet van de comfortabele accommodaties en uitstekende faciliteiten. Proef de lokale keuken, met specialiteiten zoals tacos, enchiladas en guacamole, en ontdek de rijke drankcultuur van het land, met zijn margaritas en tequila.

Maak uw vakantie in Mexico nog speciaal door deel te nemen aan een van de vele excursies, waaronder boottochten langs de kust, duiken en snorkelen in de prachtige onderwaterwereld en tours door de omgeving. Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, Mexico is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie voor volwassenen.