Nieuw

Adults only Italië

Ghiffa

Vanaf prijs p.p. 213
Nieuw

Adults only Gardameer

San Filis

Vanaf prijs p.p. 99
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 914
Nieuw

Adults only Gardameer

Milano

Vanaf prijs p.p. 192

Adults only Italië

Sandalia Boutique Hotel

Vanaf prijs p.p. 569

Adults only Italië

Hotel Corte Rosada

Vanaf prijs p.p. 250
Nieuw

Adults only Gardameer

Villa Nicolli

Vanaf prijs p.p. 286
Nieuw

Adults only Gardameer

San Pietro

Vanaf prijs p.p. 129
Nieuw

Adults only Italië

Grand Francia & Quirinale

Vanaf prijs p.p. 329

Hotels voor volwassenen Italië

Italië is de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen op zoek naar een combinatie van cultuur, geschiedenis en ontspanning. Of u nu wilt genieten van de prachtige steden, de schitterende kust of het ongerepte platteland, Italië biedt iets voor iedereen.

Er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten om te ondernemen in Italië. Bezoek bijvoorbeeld de wereldberoemde steden Rome, Florence en Venetië, vol met historische monumenten, schitterende musea en unieke winkels. Of ontdek de prachtige kust, waar u kunt genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en ontspanning aan het strand.

Verblijf in een van de vele topklasse hotels of resorts in Italië en ervaar de gastvrijheid en de comfortabele accommodaties. Proef de lokale keuken, met specialiteiten zoals pasta, pizza en gelato, en ontdek de rijke wijncultuur van het land.

Maak uw vakantie in Italië nog speciaal door deel te nemen aan een van de vele excursies, waaronder wandelingen door de steden, boottochten langs de kust en tours door de omgeving. Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, Italië is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie voor volwassenen.