Adults Only Spanje – Only Adult hotels in Spanje

Bent u toe aan een heerlijke Adults Only vakantie naar Spanje? Een vakantie met vrienden of met uw partner dus zonder kinderen in de buurt? Bekijk dan hieronder ons aanbod Adults only hotels in Spanje. Van Mallorca, Lanzarote tot Gran Canaria. Spanje is waanzinnig!

De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën. Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van. Voorkom deze stress en boek eens een vakantie zonder kinderen naar Spanje.

Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan. Boek nu uw only adult hotel in Spanje.

714

Costa Blanca

Sol Costablanca

696

Catalonië

Sumus Monteplaya

708

Canarische Eilanden

HOVIMA Costa Adeje

645

Canarische Eilanden

Arona Gran Hotel & Spa

730

Playa de Las Americas

Hotel Tigotan

744

Canarische Eilanden

TUI BLUE RIU Calypso

772

U kunt kiezen uit fantastische Adult Only hotels in onder andere Griekenland en Turkije of op de Canarische Eilanden. Bij het boeken ziet u direct wat de minimum leeftijd van de gasten is. Dit verschilt per hotel.

Soms mogen er wel kinderen logeren, maar vanaf een minimumleeftijd van bijvoorbeeld 12 jaar. Maar vaak ligt de leeftijdsgrens op 16, 18 of zelfs 21 jaar.

Hoe dan ook kunt u genieten van een heerlijke adults only vakantie in een heerlijk hotel op een populaire vakantiebestemming. Boek uw verblijf direct via Only Adults Vakanties.nl en laat u heerlijk verwennen in één van onze Adults only hotels.

Zonder kinderen op vakantie

Vakantie met het hele gezin is vaak het hoogtepunt van het jaar, maar soms wilt u gewoon eens zonder kinderen op vakantie, even lekker samen. Kies dan voor een adults only vakantie. Dit zijn vakanties in hotels waar de minimum leeftijd van de gasten meestal op 16 jaar ligt, soms zelfs nog hoger.

Een adults only vakantie is ook ontzettend populair onder stellen die (nog) geen kinderen hebben en die behoefte hebben aan rust. Bij ons vindt u een ruim aanbod adults only hotels naar populaire bestemmingen als Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland.

Er echt even tussenuit?

Tegenwoordig werken in een gezin vaak beide ouders. In combinatie met een gezin kan dat veel stress geven. Wilt u er echt even tussenuit? Kies dan voor een heerlijke adults only vakantie, samen even heerlijk bijkomen. Ons aanbod biedt uitstekende hotels op heerlijke vakantiebestemmingen waar u in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie.