Nieuw

Adults only Cuba

Memories Jibacoa

Vanaf prijs p.p. 995
Nieuw

Adults only Cuba

Royalton Hicacos

Vanaf prijs p.p. 1.146
Nieuw

Adults only Cuba

Blau Varadero

Vanaf prijs p.p. 992

Adults only Cuba

Paradisus Princesa Del Mar

Vanaf prijs p.p. 1.062
Nieuw

Adults only Cuba

Melia Las Antillas

Vanaf prijs p.p. 841
Nieuw

Adults only Cuba

Melia Las Americas

Vanaf prijs p.p. 1.015
Nieuw

Adults only Cuba

Starfish Cuatro Palmas

Vanaf prijs p.p. 724

Hotels voor volwassenen Cuba

Cuba is een unieke en prachtige vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar een ervaring vol cultuur, muziek en avontuur. Of u nu wilt genieten van de historische steden, de rijke muziektraditie of de schitterende natuur, Cuba biedt iets voor iedereen.

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te ondernemen in Cuba. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige architectuur van Havana, de levendige muziekscene in Trinidad of de adembenemende natuur in Viñales. Of ontdek de rijke cultuur van Cuba, met zijn dans, muziek en kunst.

Verblijf in een van de vele charmante casa particulares (bed & breakfast) of hotels in Cuba en ervaar de lokale gastvrijheid en het echte leven van het eiland. Proef de lokale keuken, met specialiteiten zoals ropa vieja en arroz con pollo, en ontdek de rijke drankcultuur van het land, met zijn rum en mojito’s.

Maak uw vakantie in Cuba nog speciaal door deel te nemen aan een van de vele excursies, waaronder stadstours, wandelingen door de natuur en danslessen. Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, Cuba is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie voor volwassenen.