Canarische eilanden: genoeg keuze Adults Only

Lanzarote Adults Only

Bent u samen met uw partner van plan om een vakantie naar Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote te boeken? Dan bent u op onlyadultsvakanties.nl aan het juiste adres.

Wij hebben voor u het grootste aanbod Adults Only vakanties naar de Canarische eilanden. Wat dacht u van een last minute Adults Only naar Tenerife? Geen probleem we hebben ze echt allemaal!

Adults Only hotels op Gran Canaria

All inclusive Canarische eilanden

Wij hebben een uitgebreid aanbod All Inclusive hotels op de Canarische eilanden. Bijna 90 procent van ons aanbod is dus All In! Hoe lekker is dat zeg. Geniet samen met u vriend en/of vriendin op één van de prachtige Spaanse eilanden. Wist u dat het hier in de winter ook heerlijk is?

Canarische eilanden in de winter?

Het droogste eiland in de winter is Lanzarote. Hier vieren mijn vrouw en ik elk jaar in januari onze vakantie. Het is hier in de winter erg aangenaam. Overdag is het bijna altijd warmer dan 20 graden en wanneer het zonnetje er goed doorkomt dan kun je absoluut een duik nemen in het zwembad of lekker naar het strand. Wat ons betreft is Lanzarote voor ons het beste eiland om in de winter te bezoeken. Bekijk hieronder ons aanbod Adults Only op Lanzarote.

Adults Only hotels op Lanzarote

De Spaanse eilanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.