Waarom spanje?

Een lange kustlijn verdeeld over verschillende Costa’s, temperamentvolle steden als Barcelona en Madrid, het klassieke Andalusië en overheerlijke tapas: als je ergens ‘la buena vida’ kunt ervaren dan is het wel tijdens een Adults Only vakantie in Spanje. Dit land in het zuidwesten van Europa is vanwege de ligging aan de Middellandse Zee al jaren een favoriete plek voor een vlieg- of autovakantie.

‘Vanwege de mooie stranden en de vele zonuren..’ is meestal het antwoord van vele mensen op de vraag waarom ze op vakantie naar dit heerlijke land gaan. En groot gelijk hebben ze. Op veel plekken in Spanje schijnt de zon het hele jaar door.

Van de bruisende badplaatsen aan de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan tot historische steden in het ruige binnenland: Spanje is een veelzijdige vakantiebestemming en biedt voor ieder wat wils. Geniet van het afwisselende landschap, culturele bezienswaardigheden en de heerlijke Spaanse keuken. Wordt het een strandvakantie aan de Costa del Sol of gaat u voor een relaxvakantie op de Canarische eilanden?

Populair in Spanje

Populaire hotels

Amaraigua Adults Only ✓ Rust

Catalonie

Amaraigua

220.00
Artiem Carlos III Adults Only ✓ Rust
798.00
Aquahotel Bertran Adults Only ✓ Rust
182.00
Sandos Monaco Beach Resort & Spa Adults Only ✓ Rust
863.00
Hipotels Playa de Palma Palace Adults Only ✓ Rust
676.00
ADH Isla Cristina Adults Only ✓ Rust
400.00
Barcelo Teguise Beach Adults Only ✓ Rust

Canarische Eilanden

Barcelo Teguise Beach

1,025.00
Audax Spa & Wellness Adults Only ✓ Rust
655.00

Laatste nieuws

Volg ons op Instagram

Instagram has returned invalid data.