Vanaf prijs p.p. 996
Vanaf prijs p.p. 846
Vanaf prijs p.p. 564
Vanaf prijs p.p. 654
Vanaf prijs p.p. 792
Vanaf prijs p.p. 477

Hotels voor volwassenen Hurghada

Hurghada, gelegen aan de Rode Zee in Egypte, is de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar zon, zee en avontuur. Het kristalheldere water, het prachtige strand en de uitgestrekte koraalriffen maken Hurghada een paradijs voor snorkelaars en duikers.

Verblijf in een van de luxe hotels of resorts langs de kust en ontdek de lokale cultuur en geschiedenis, met bezoeken aan historische steden zoals Luxor en het Vallei der Koningen. Maak ook een excursie naar de beroemde pyramides van Gizeh en het Sphinx-complex, en bewonder de prachtige tempels en tombeau’s van deze antieke beschaving.

Naast snorkelen en duiken, biedt Hurghada ook andere avontuurlijke activiteiten, zoals quad rijden, windsurfen, kitesurfen en golfen. Geniet van de lokale keuken, met specialiteiten zoals kofte, falafel en de typische Egyptische schapenvleesgerechten.

Met een levendige nachtlevenszene en een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en bars, is Hurghada de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke mix van ontspanning, cultuur en avontuur aan de Rode Zee.