Nieuw

Adults only Egypte

Three Corners Ocean View

Vanaf prijs p.p. 879
Nieuw

Adults only Egypte

Steigenberger Pure Lifestyle

Vanaf prijs p.p. 1.450
Nieuw

Adults only Egypte

Meraki Resort

Vanaf prijs p.p. 756
Nieuw

Adults only Egypte

Premier Le Reve

Vanaf prijs p.p. 1.048
Nieuw

Adults only Egypte

TUI BLUE Makadi Gardens

Vanaf prijs p.p. 1.084
Nieuw

Adults only Egypte

Bel Air Azur Resort

Vanaf prijs p.p. 643

Hotels voor volwassenen Hurghada

Hurghada, gelegen aan de Rode Zee in Egypte, is de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar zon, zee en avontuur. Het kristalheldere water, het prachtige strand en de uitgestrekte koraalriffen maken Hurghada een paradijs voor snorkelaars en duikers.

Verblijf in een van de luxe hotels of resorts langs de kust en ontdek de lokale cultuur en geschiedenis, met bezoeken aan historische steden zoals Luxor en het Vallei der Koningen. Maak ook een excursie naar de beroemde pyramides van Gizeh en het Sphinx-complex, en bewonder de prachtige tempels en tombeau’s van deze antieke beschaving.

Naast snorkelen en duiken, biedt Hurghada ook andere avontuurlijke activiteiten, zoals quad rijden, windsurfen, kitesurfen en golfen. Geniet van de lokale keuken, met specialiteiten zoals kofte, falafel en de typische Egyptische schapenvleesgerechten.

Met een levendige nachtlevenszene en een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en bars, is Hurghada de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke mix van ontspanning, cultuur en avontuur aan de Rode Zee.