Vanaf prijs p.p. 911
Vanaf prijs p.p. 627

Adults only Corfu

Livadi Nafsika

Vanaf prijs p.p. 620
Vanaf prijs p.p. 908
Vanaf prijs p.p. 595
Nieuw

Adults only Corfu

Domes Miramare

Vanaf prijs p.p. 1.408
Vanaf prijs p.p. 1.182
Nieuw

Adults only Corfu

Marbella Nido Suite Hotel

Vanaf prijs p.p. 899
Nieuw

Adults only Corfu

Kairaba Sandy Villas

Vanaf prijs p.p. 933
Vanaf prijs p.p. 586
Vanaf prijs p.p. 1.170
Vanaf prijs p.p. 867

Hotels voor volwassenen Corfu

Adults only vakanties naar Corfu zijn de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een romantische of ontspannende vakantie. Deze eiland in Griekenland is bekend om zijn prachtige stranden, heldere zee en uitstekende accommodaties. Op Corfu kun je genieten van de zon, de zee en de lokale cultuur zonder onderbroken te worden door kinderen of gezinnen.

Er zijn veel verschillende accommodaties beschikbaar voor volwassenen, waaronder luxe hotels, resorts en appartementen. Veel van deze accommodaties bieden een breed scala aan faciliteiten, zoals zwembaden, wellnesscentra, restaurants en bars.

Corfu staat ook bekend om zijn nachtleven, met veel bars, clubs en casino’s die speciaal zijn gericht op volwassenen. Je kunt de avonden doorbrengen met dineren bij lokale restaurants, genieten van live muziek en ontspannen met een drankje bij een bar.

Bovendien biedt Corfu een rijke geschiedenis en cultuur, met veel historische bezienswaardigheden en monumenten die je kunt bezoeken. De stad Corfu-stad is een prachtige plek om te bezoeken, met haar Venetiaanse architectuur, charmante straatjes en prachtige stranden.

In het kort, een adults only vakantie naar Corfu biedt de perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en cultuur. Of je nu op zoek bent naar een romantische ontsnapping of gewoon even weg wilt van de dagelijkse routine, Corfu is de perfecte bestemming.