Vanaf prijs p.p. 1.110
Vanaf prijs p.p. 1.372
Vanaf prijs p.p. 885
Vanaf prijs p.p. 1.194
Vanaf prijs p.p. 983
Vanaf prijs p.p. 931

Hotels voor volwassenen Kaapverdië

Kaapverdie is een prachtig eiland met een prachtige natuur en prachtige stranden. Het is ook de thuisbasis van een aantal volwassenen hotels, die zijn ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een romantisch uitje of gewoon wat tijd weg van de drukte van het dagelijks leven.

Deze hotels bieden een rustige en ontspannen sfeer, zodat u kunt genieten van elkaars gezelschap zonder afgeleid te worden door kinderen of andere afleidingen. Ze bieden vaak luxe voorzieningen, zoals spas, fitnesscentra en high-end restaurants, om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt tijdens uw verblijf.

Veel van deze hotels bieden ook activiteiten voor volwassenen, zoals yoga- en meditatieklassen, wijnproeverijen en zelfs stargazing-tours. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe dingen te ontdekken en te genieten van het eiland terwijl u op vakantie bent.

Als u op zoek bent naar een romantisch uitje of gewoon wat tijd weg van het drukke leven, overweeg dan om een verblijf te boeken in een adults only hotel op Kaapverdie. Je zult niet teleurgesteld zijn in de prachtige omgeving en de ontspannen sfeer die deze hotels bieden.

Meest geboekte adults only hotels zijn onder andere TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort, Hotel Three Corners Ocean View en H10 White Suites. Check snel ons complete aanbod adults only hotels!

Vakanties zonder kinderen worden steeds populairder! We zien een groeiende vraag naar adults only vakanties naar; Mallorca, Turkije, Egypte, Canarische eilanden en Griekenland.

Geen gillende kinderen bij het zwembad of het geluid van een huilende baby. Hoe gek we ook zijn op onze kroost, soms is een vakantie zonder kids ook best fijn. Ons motto: rust & luxe.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.