Adults only Malediven

Toont alle 2 resultaten

Adults only Malediven

TUI BLUE Olhuveli Romance

Vanaf prijs p.p. 2.346

Fijn: alleen volwassenen (16+), Slippers aan, hop 't strand op, Keuze uit meerdere restaurants, Villa op het strand of op zee, Wakker worden met geruis van de zee, Echt even samen genieten & inclusief transfers.

Adults only Malediven

ROBINSON Maldives

Vanaf prijs p.p. 2.974

Paradijselijk eiland, Kleurrijk koraalrif, Duiken op de evenaar, Minimumleeftijd 18 jaar, Ontspannen in de WellFit®-Spa, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Hotels voor volwassenen Malediven

Bent u toe aan een heerlijke Adults Only vakantie naar de Malediven? Een vakantie met vrienden of met uw partner dus zonder kinderen in de buurt? Bekijk dan hieronder ons aanbod hotels op de Malediven.

U kunt deelnemen aan excursies, leuke plaatsen in de regio bezoeken om te shoppen of cultuur te snuiven of heerlijk genieten aan het strand of aan het zwembad bij het hotel. U kunt tijdens uw vakantie zonder kinderen uw eigen tijd indelen en daardoor op en top genieten.

Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan. Boek nu uw only adult hotel op de Malediven!