Nieuw

Adults only Mallorca

Marins Beach Club

Vanaf prijs p.p. 665
Nieuw

Adults only Mallorca

Marina Soller

Vanaf prijs p.p. 502
Nieuw

Adults only Mallorca

Marins Suites

Vanaf prijs p.p. 762
Vanaf prijs p.p. 910
Nieuw

Adults only Mallorca

Garden Holiday Village

Vanaf prijs p.p. 526

Adults only Mallorca

INNER Hotel Rupit – adults only

Vanaf prijs p.p. 372
Vanaf prijs p.p. 475
Vanaf prijs p.p. 582
Vanaf prijs p.p. 608
Vanaf prijs p.p. 398
Vanaf prijs p.p. 576
Vanaf prijs p.p. 384

Hotels voor volwassenen Mallorca

Mallorca is een prachtige bestemming voor een vakantie voor volwassenen. De eiland biedt een grote keuze aan volwassenenhotels, waar u kunt genieten van luxe en ontspanning in een prachtige omgeving.

Er zijn volwassenenhotels in verschillende delen van het eiland, waaronder de badplaatsen Cala Millor, Magaluf en Alcudia. Deze badplaatsen bieden een grote keuze aan adults only hotels met veel faciliteiten en activiteiten speciaal voor volwassenen. Veel hotels hebben bijvoorbeeld een spa, fitnesscentrum, zwembaden en verschillende restaurants.

Een andere populaire bestemming voor volwassenenhotels is de regio van de Serra de Tramuntana. Hier vindt u prachtige, rustige hotels met een adembenemend uitzicht op de bergen en de zee. Deze hotels zijn ideaal voor een romantische vakantie met uw partner of een ontspannen vakantie met vrienden.

Als u op zoek bent naar een volwassenenhotel met een all-inclusive formule, dan zijn er veel hotels in Cala Millor, Magaluf en Alcudia die deze optie aanbieden. Hier kunt u genieten van all-inclusive maaltijden en drankjes, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Ongeacht welke bestemming u kiest, de volwassenenhotels in Mallorca bieden een onvergetelijke vakantie vol luxe en ontspanning. Boek nu uw volwassenenhotel in Mallorca en geniet van een onvergetelijke vakantie.