Nieuw

Adults only Mauritius

Ambre

Vanaf prijs p.p. 1.585
Nieuw

Adults only Mauritius

Sunrise Attitude

Vanaf prijs p.p. 1.342
Nieuw

Adults only Mauritius

Tropical Attitude

Vanaf prijs p.p. 1.664
Nieuw

Adults only Mauritius

Lagoon Attitude

Vanaf prijs p.p. 1.614
Nieuw

Adults only Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Vanaf prijs p.p. 2.352
Nieuw

Adults only Mauritius

Récif Attitude

Vanaf prijs p.p. 1.829

Adults only Mauritius

Ambre A Sun Resort

Vanaf prijs p.p. 1.513

Hotels voor volwassenen Mauritius

Mauritius is de perfecte vakantiebestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar een ontspannen en luxueuze ervaring. Of u nu wilt genieten van het prachtige strand, het heldere water of de exotische natuur, Mauritius biedt iets voor iedereen.

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te ondernemen op Mauritius. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige botanische tuinen, de historische forten en de authentieke dorpjes. Of ga snorkelen of duiken in het heldere water en ontdek de schitterende onderwaterwereld.

Verblijf in een van de vele topklasse hotels of resorts op Mauritius en geniet van de comfortabele accommodaties en de uitstekende faciliteiten, waaronder zwembaden, spafaciliteiten en restaurants. Proef de lokale keuken, met specialiteiten zoals curry en rougaille, en ontdek de rijke drankcultuur van het eiland, met zijn rum en ti punch.

Maak uw vakantie op Mauritius nog speciaal door deel te nemen aan een van de vele excursies, waaronder boottochten, wandelingen door de natuur en tours door de omgeving. Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, Mauritius is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie voor volwassenen.