Resultaat 1–12 van de 87 resultaten wordt getoond

Adults Only Griekenland

Ga je voor een vakantie naar de Griekse eilanden, een  Adults Only vliegvakantie naar het vasteland of een fly drive met huurauto? Een vakantie naar Griekenland kun je bij ons naar eigen wens invullen. De zon schijnt en de zee is in dit Zuid-Europese land altijd binnen handbereik.

Tel daar de spreekwoordelijke gastvrijheid en de vele historische hoogtepunten als de Akropolis in Athene bij op, en het plaatje voor de perfecte zonvakantie in Griekenland is compleet!

Ga op vakantie naar Griekenland en geniet van de gastvrijheid en de typische Griekse keuken. Hiervan kunt u genieten tijdens een luie strandvakantie op Kreta, Kos, Rodos of een van de andere eilanden.

Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod van Only Adults Vakanties.nl en profiteer van de meest actuele aanbiedingen naar Griekenland.

Griekenland

Avalon

393.00
Sensimar
646.00
Sensimar
912.00
Sensimar
614.00
547.00

Griekenland

The Island

575.00

Griekenland

Keri Village & Spa

415.00
Sensimar

Griekenland

Tesoro Blu

796.00
Sensimar

Griekenland

Minos Palace

947.00
Sensimar

Griekenland

Lindos Bay

562.00
Sensimar
793.00

Agios Nikolaos

Coral

469.00

Kort iets over ons

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder.

Activiteiten voor volwassenen

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Voor alle budgetten

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken!