Griekenland

Showing 1–12 of 97 results

Adults Only vakantie Griekenland

Bent u toe aan een heerlijke Adults Only vakantie naar Griekenland? Een vakantie met vrienden of met uw partner dus zonder kinderen in de buurt? Bekijk dan hieronder ons aanbod hotels in Griekenland. We hebben onder andere accommodaties op Kos, Corfu en uiteraard Kreta.

Griekenland is een land in het zuidoosten van Europa met uitgebreide kustlijnen en diverse eilanden in de Egeïsche, Ionische en Middellandse Zee. Griekenlandis absoluut een toeristische trekpleister. Wat alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie zijn aanwezig. Denk aan het zonnige klimaat (wist u dat in Griekenland ongeveer 300 dagen per jaar de zon schijnt) maar ook de prachtige stranden en de culturele bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn!

Griekenland heeft door zijn ligging aan de Middellandse Zee een Mediterraan klimaat. Dit houdt in: warme droge zomers en frisse winters. Heerlijk! Het land grenst aan Bulgarije, Macedonië, Albanië maar ook Turkije.

Griekenland

Zante Maris Suites

1.244

Griekenland

Pegasus

597

Griekenland

Alexandra Golden

812
1.235
875
837

Cycladen

Elea Resort

1.207
1.353
1.400

Griekenland

Rhodos Horizon City

584

Tijd voor elkaar

Veel hotels en resorts bieden momenteel speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op vakantie te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen om u heen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een compleet overzicht van Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.

Adults Only hotel

Dus bent u op zoek naar een vakantie zonder kinderen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze overzichtelijke website hebben wij voor u alle Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties verzameld. Zo is de zoektocht naar de perfecte Adults Only vakantie wel erg gemakkelijk!

We hebben Adult Only hotels in onder andere Spanje, Turkije, Portugal, Egypte en Griekenland. Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website en boek jouw vakantie vandaag nog!