Alle 11 resultaten

Adults Only Italië

Italië, het land van de pizza, pasta en lambrusco. Maar ook het land van de scooters, voetbal en natuurlijk de Paus in zijn eigen stadstaatje. Jaar na jaar steken steeds weer ontelbare zonzoekers de Alpen over op weg naar de zonovergoten stranden van de Italiaanse kuststreken.

Maar ook de cultuurliefhebbers komen in Italië ruim aan hun trekken. Denk aan steden als Rome en Florence met prachtige historische gebouwen en vele kunstschatten.

Venetië met haar door gondola’s bevaren kanalen, prachtige paleizen en talloze bruggen is eigenlijk een verhaal apart. Ook sportfanaten en natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken.

En dan zijn er natuurlijk nog de avonden, het favoriete dagdeel van de Italianen en zeer zeker ook het favoriete dagdeel van vele toeristen.

Hotel Sole Castello Adults Only ✓ Rust
434.00
San Pietro Adults Only ✓ Rust

Gardameer

San Pietro

287.00
Feldmilla Designhotel Adults Only ✓ Rust
490.00
Rossini al Teatro Adults Only ✓ Rust

Italiaanse Rivièra

Rossini al Teatro

300.00
The Pelican Beach Resort and Spa Adults Only ✓ Rust
1,070.00
Grand Francia & Quirinale Adults Only ✓ Rust
294.00
Paese Corvara Adults Only ✓ Rust

Cinque Terre

Paese Corvara

216.00
Tannhof Adults Only ✓ Rust

Italië

Tannhof

381.00
Europa Design Spa Adults Only ✓ Rust

Italiaanse Rivièra

Europa Design Spa

300.00
Ariston Adults Only ✓ Rust

Italië

Ariston

793.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!