Adults Only Kroatië

Naast een stedentrip naar historische steden als Dubrovnik, een bezoek aan een van de fraaie natuurparken zoals de Plitvice Meren, kun je een Adults Only vakantie Kroatië ook invullen met een zonvakantie op een van de stranden aan de Adriatische Zee.

Waan je voor even op de Caribbean op het strand van Bol of ga zonnen op Brela Beach. En wil je met eigen vervoer reizen of ga je liever vliegen? Bij ons boek je een goedkope vakantie vol zon. Dit land beschikt over een fraaie kustlijn met daaraan de mooiste stranden die zich goed lenen voor een strandvakantie.

Een van de bekendste stranden van het land vind je op het eiland Brac, strand Bol. Dit witte kiezelstrand staat bekend onder de naam Zlatni Rat of de Gouden Hoorn en heeft dit te danken aan de bijzondere vorm. Vanuit meerdere plaatsen in Kroatië vertrekken er boottochten naar dit schitterende strand.

Villa Adriatica Adults Only ✓ Rust
443.00
TUI SENSIMAR Adriatic Beach in Midden-Dalmatië
770.00
Meliá Coral Adults Only ✓ Rust

Istrië

Meliá Coral

625.00
Topper!

Istrië

Medulin

699.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!