Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Luxe vakanties Malediven

Zeg je paradijs, dan zeg je de Malediven. Het decor van deze eilandengroep in de Indische Oceaan wordt voornamelijk gevormd door witte zandstranden omzoomd met wapperende palmbomen. Vooral in Noord-en Zuid-Malé Atol komt dit beeld mooi tot zijn recht.

Ontdek tijdens je duikvakantie ook eens de kleurrijke schoonheid onder water. Hier ontmoet je de meest kleurrijke vissen zoals de koraalvlinder en de walvishaai. Een populaire plek voor een strandvakantie met veel duikmogelijkheden zijn de twee atollen Noord-Malé Atol en Zuid-Malé Atol. Hier kun je urenlang van de zon genieten en afkoelen met een verfrissende duik.

Je kunt een zonvakantie op de Malediven ook invullen met het bezichtigen van bezienswaardigheden, tijdens een dagtrip naar de hoofdstad Malé bijvoorbeeld. Met de ‘dhoni’ (boot) vanaf het hotel in Noord-Malé Atol ben je binnen no time op dit eiland.

ROBINSON Club Maldives Adults Only ✓ Rust
2,124.00
Adaaran Club Rannalhi in Malediven
1,622.00
Paradise Island in Malediven

Malediven

Paradise Island

1,529.00
Olhuveli Beach & Spa Resort in Malediven
1,798.00
Lily Beach Resort & Spa in Malediven
3,054.00
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon in Malediven
1,559.00
Embudu Village in Malediven

Malediven

Embudu Village

1,345.00
Thulhagiri Island Resort in Malediven
1,581.00
Meeru Island Resort & Spa in Malediven
1,872.00
Sun Island Resort in Malediven
1,327.00
Kuredu Island Resort & Spa in Malediven
1,869.00
2,300.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!