Alle 3 resultaten

Adults Only Tunesië

Geef jij de voorkeur aan zonnen op je eigen privéstrand, uitgebreide diners bij het zonsondergang en prachtige hotels? Overweeg dan eens een luxe Adults Only vakantie naar Tunesië en ervaar de persoonlijke service en een uitgebreide All Inclusive formule in een van de luxe hotels.

Ook buiten de hotels in Tunesië is er van alles te beleven. De dagen op het strand wissel je bijvoorbeeld af met een dagje cultuur. Veel steden en badplaatsen beschikken over oude medina’s waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Vergeet niet af te dingen om tot de juiste prijs te komen! Ook leuk is de gezellige jachthaven bij Port el Kantaoui net buiten Sousse, waar je zowel overdag als ‘s avonds lekker kunt flaneren.

Het land ligt op nog geen 3 uur vliegen van Nederland. Het is een land van contrasten. Van veel groen en vruchtbare vlaktes in het noorden tot uitgestrekte zandduinen in het zuiden. In het noorden wordt Tunesië begrensd dor de Middellandse Zee en hier vind je dan ook de kust.

Sensimar

Tunesië

Scheherazade

489.00
Sensimar

Noord-Tunesië

Oceana Resort & Spa

662.00

Golf van Hammamet

TUI SENSIMAR Scheherazade

694.00

Kort iets over ons

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!

Zonder kinderen

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder.

Activiteiten voor volwassenen

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Voor alle budgetten

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken!