Alle 2 resultaten

Adults Only Tunesië

Geef jij de voorkeur aan zonnen op je eigen privéstrand, uitgebreide diners bij het zonsondergang en prachtige hotels? Overweeg dan eens een luxe Adults Only vakantie naar Tunesië en ervaar de persoonlijke service en een uitgebreide All Inclusive formule in een van de luxe hotels.

Ook buiten de hotels in Tunesië is er van alles te beleven. De dagen op het strand wissel je bijvoorbeeld af met een dagje cultuur. Veel steden en badplaatsen beschikken over oude medina’s waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Vergeet niet af te dingen om tot de juiste prijs te komen! Ook leuk is de gezellige jachthaven bij Port el Kantaoui net buiten Sousse, waar je zowel overdag als ‘s avonds lekker kunt flaneren.

Het land ligt op nog geen 3 uur vliegen van Nederland. Het is een land van contrasten. Van veel groen en vruchtbare vlaktes in het noorden tot uitgestrekte zandduinen in het zuiden. In het noorden wordt Tunesië begrensd dor de Middellandse Zee en hier vind je dan ook de kust.

TUI SENSIMAR Oceana Resort & Spa in Golf van Hammamet

Noord-Tunesië

Oceana Resort & Spa

560.00
TUI SENSIMAR Scheherazade in Golf van Hammamet

Tunesië

Scheherazade

719.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!