Op vakantie naar Mexico? Check onze tips

Mexico is een prachtig land met een rijke geschiedenis en culturele tradities. Het biedt toeristen een onvergetelijke ervaring, met veel avontuur, ontspanning en culinaire verrukkingen. Hieronder vindt u enkele activiteiten die u kunt overwegen tijdens uw bezoek aan Mexico.

  1. Bezoek de Maya-ruïnes: Mexico is de thuisbasis van enkele van de meest indrukwekkende Maya-ruïnes, zoals Chichen Itza, Tulum en Palenque. U kunt een gids huren om u meer te vertellen over deze antieke bouwwerken en hun belangrijke geschiedenis.

  2. Verken de Cenotes: Cenotes zijn ondergrondse zwembaden die zijn ontstaan door het instorten van het plafond van grotten. Ze bieden een unieke kans om te zwemmen, snorkelen of duiken in het heldere, frisse water.

  3. Beleef de stadsleven: Bezoek de steden Mexico-Stad, Guadalajara of Monterrey en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van het land. Proef de lokale keuken, bezoek musea en beleef het nachtleven.

  4. Strandvakantie: Mexico is bekend om zijn prachtige stranden, zoals Cancun, Playa del Carmen en Cabo San Lucas. Geniet van zonnebaden, zwemmen en watersporten op deze populaire toeristische bestemmingen.

  5. Leer de tequila-productie kennen: Tequila is een wereldberoemde drank die is gemaakt van de blauwe agave. Bezoek een tequila-fabriek en leer hoe deze drank wordt gemaakt en proef verschillende soorten.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele activiteiten die u kunt doen tijdens uw bezoek aan Mexico. Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, dit prachtige land heeft iets voor iedereen.

Populair in Mexico

Vanaf prijs p.p. 3.707

Uniek en artistiek verblijf, Alles wat je droomt inclusief, Kajakken over de rivier, Gratis toegang tot Xcaret parken, Alleen voor volwassenen, Luxueus hotel in de jungle & inclusief transfers.

Adults only Mexico

UNICO 20°N 87°W Riviera Maya

Vanaf prijs p.p. 2.680

Droomvakantie voor volwassenen, Wining en dining op niveau, Hier is gelet op elk klein detail, 'Unlimited UNICO Experience': ontdek Mexico, Pal aan het fijne zandstrand van de Rivièra Maya, Relaxen in de spa. Zennn... & inclusief transfers.

Vanaf prijs p.p. 2.462

Een van de beste All Inclusives, Aan het mooiste strand van Mexico, De strandbutlers staan klaar, Sophisticated: geen polsbandjes, Natuurlijk alleen volwassenen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Adults only Mexico

Catalonia Royal Tulum

Vanaf prijs p.p. 1.687

Jungle, mangrove en cenotes, Direct aan het parelwitte strand, Alleen voor volwassenen, 24/7 op je wenken bediend, Helemaal zennn in de spa, Erkend met eco-label & inclusief transfers.