Populaire Adults only bestemmingen 2023

Op zoek naar een adults only vakantie in 2023? Hier zijn enkele tips voor adults only bestemmingen die populair zijn onder volwassenen.

1. Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada – Las Vegas is een populaire stad voor volwassenen vanwege de vele casinos, restaurants, shows en nachtleven. Er zijn ook veel hotels en resorts in de stad die specifiek gericht zijn op volwassenen, zoals het Wynn Encore en het Bellagio.

2. Cancun, Mexico

Cancún, Mexico – Cancún is een populaire bestemming voor volwassenen vanwege het prachtige weer, de mooie stranden en het bruisende nachtleven. Er zijn veel adults only hotels en resorts in de omgeving, zoals het Secrets The Vine Cancun en het Le Blanc Spa Resort.

Adults only Mexico

3. Punta Cana, Dominicaanse Republiek

Punta Cana, Dominican Republic – Punta Cana is een andere populaire bestemming voor volwassenen vanwege de mooie stranden, de luxe resorts en de vele activiteiten in de omgeving, zoals golfen, duiken en paardrijden. Er zijn ook veel adults only resorts in de omgeving, zoals het Secrets Royal Beach Punta Cana en het Breathless Punta Cana Resort & Spa.

Dominicaanse Republiek

4. Kreta, Griekenland

Kreta, Griekenland – Kreta is een populaire bestemming voor volwassenen vanwege de historische bezienswaardigheden, het prachtige landschap en de heerlijke Griekse keuken. Er zijn ook veel adults only hotels en resorts op het eiland, zoals het Elounda Hotel en het Elounda Peninsula All Suite Hotel.

Adults only Kreta

5. Bali, Indonesie

Bali, Indonesië – Bali is een populaire bestemming voor volwassenen vanwege de prachtige stranden, de spirituele sfeer en de luxe resorts. Er zijn veel adults only resorts op het eiland, zoals het Como Shambhala Estate en het The Mulia, Mulia Resort & Villas.

Adults only Indonesië

Ik hoop dat dit artikel je helpt bij het kiezen van een populaire adults only bestemming voor jouw volgende vakantie. Veel plezier! Wellicht heb jij nog tips? Plaats dan een reactie onder dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *