Meest geboekt

660

SENTIDO H10 White Suites is een Adults only hotel in Lanzarote, Canarische Eilanden. Het hotel heeft 4 sterren. Bij Prijsvrij boekt u deze reis al vanaf € 660.00 p.p. op basis van 8 dagen.

Cala d'Or

SENTIDO Tucan

353

SENTIDO Tucan is een Adults only hotel in Mallorca, Spanje. Het hotel heeft 4 sterren. Bij Prijsvrij boekt u deze reis al vanaf € 353.00 p.p. op basis van 8 dagen.

Ontdek Sentido hotels

Op zoek naar een vakantie voor rust en ontspanning? Ontdek dan Sentido. Er zijn Sentido hotels waar u met kinderen naar toe kunt maar de Sentido hotels op onze site zijn Adults only.

Bij een Sentido hotel krijg je net dat beetje meer tijdens uw vakantie. Er is gelet op de kleinste details en ook bevinden de hotels zich op prachtige locaties. Populaire Sentido bestemmingen zijn: Griekenland, Spanje, Turkije en Kroatië. De à-la-carterestaurants serveren eten van het seizoen veelal gemaakt met lokale verse ingrediënten.

Ook gasten met speciale (dieet) wensen hebben een ruime keuze. Geniet van je droomvakantie en kom tot rust, vernieuw je geest en doe mee met leuke activiteiten.