Waarom een adults only vakantie naar de Canarische eilanden?

Run op zonvakanties naar Canarische eilanden

De Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor vakanties en bieden veel voordelen voor volwassenen op zoek naar ontspanning en luxe. Hier zijn enkele redenen waarom de Canarische Eilanden perfect zijn voor een adults-only vakantie:

  • Fantastische weeromstandigheden: Het subtropische klimaat van de Canarische Eilanden garandeert het hele jaar door aangename temperaturen, zonnige dagen en weinig neerslag.

  • Relaxte sfeer: De Canarische Eilanden hebben een ontspannen sfeer en bieden volwassenen de kans om te ontspannen en te genieten van de zon, zee en strand.

  • Luxe accommodaties: Er zijn tal van luxe accommodaties op de Canarische Eilanden, waaronder hotels, resorts en privévilla’s, die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen en bieden comfort en stijlvolle kamers.

  • Uitstekende gastronomie: De Canarische Eilanden bieden veel uitstekende restaurants en bars, waar volwassenen kunnen genieten van lokale en internationale gerechten en drankjes.

  • Avontuurlijke activiteiten: De Canarische Eilanden bieden volwassenen tal van avontuurlijke activiteiten, waaronder wandelen, fietsen, paardrijden, golfen en zeilen.

In samenvatting bieden de Canarische Eilanden volwassenen een unieke combinatie van ontspanning, luxe en avontuur en maken ze ze daarom tot een perfecte bestemming voor een adults-only vakantie.

Adults only Lanzarote

Adults only Gran Canaria

Vanaf prijs p.p. 616
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 671
Vanaf prijs p.p. 569
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 879

Adults only Gran Canaria

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 821
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 770
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.254
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.159
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 954

Live: Het weer Lanzarote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *