Wist je dat je tegenwoordig vakantie kunt vieren zonder kinderen in de buurt? Dit is niet omdat men een hekel heeft aan kinderen maar enkel en alleen om tegemoet te komen aan de wensen van de vakantieganger. Adults Only is dus kort gezegd een vakantie zonder kinderen om je heen.

Waarom boekt men Adults Only?

De belangrijkste reden is puur vanwege de rust. In een hotel waar geen kinderen zijn ervaar je je vakantie anders. Men omschrijft een Adults Only vakantie als; rust, luxe en echt even tijd voor elkaar. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties dus centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Verschillen met reguliere vakanties?

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk.

Wat is Adults Only vakantie absoluut niet?

De term ‘Adults Only’ wordt internationaal gebruikt voor hotels waar kinderen pas worden toegestaan na een bepaalde leeftijd. Deze term wordt ook in andere sectoren gebruikt… maar daar heeft het dus absoluut NIETS mee te maken. Ook naturisme heeft helemaal niets met Adults Only te maken.

Waarom een Adults Only vakantie boeken?

Het Adults Only concept is voor mensen die willen ontspannen en genieten van hun vakantie samen of met vrienden. Speciaal voor deze gasten is deze exclusieve aanpak gecreëerd, enkel en alleen om tegemoet te komen in hun wensen verlangens. Adults Only betekent dat alle faciliteiten zijn ontworpen voor twee. Deze hotels hebben elk detail voorbereid om u een ontspannen vakantie te bieden.

De resorts zijn gemaakt voor gasten die op zoek zijn naar een exclusieve sfeer samen met hun partner, of om plezier te hebben met vrienden, met alle comfort van een breed scala diensten: heerlijk eten en drinken, recreatieve mogelijkheden voor volwassenen, gespecialiseerde diensten, schoonheids- en lichaamsbehandelingen en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *