Wat is een Adults Only vakantie?

Adults Only couple griekenland

Wist je dat je tegenwoordig vakantie kunt vieren zonder kinderen in de buurt? Dit is niet omdat men een hekel heeft aan kinderen maar enkel en alleen om tegemoet te komen aan de wensen van de vakantieganger. Adults Only is dus kort gezegd een vakantie zonder kinderen om je heen.

Adults Only vakantie

De belangrijkste reden is puur vanwege de rust. In een hotel waar geen kinderen zijn ervaar je je vakantie anders. Men omschrijft een Adults Only vakantie als; rust, luxe en echt even tijd voor elkaar. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties dus centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Van een adults only hotel kun je vaak verwachten dat je terecht komt in een prima trendy hotel met minimaal 4 sterren.

Wat is het absoluut niet?

De term ‘Adults Only’ wordt internationaal gebruikt voor hotels waar kinderen pas worden toegestaan na een bepaalde leeftijd. Deze term wordt ook in andere sectoren gebruikt… maar daar heeft het dus absoluut NIETS mee te maken. Ook naturisme heeft helemaal niets met Adults Only te maken.

Waarom een Adults Only vakantie boeken?

De Adults Only hotels zijnvoor mensen die willen ontspannen en genieten van hun vakantie samen of met vrienden. De resorts zijn gemaakt voor gasten die op zoek zijn naar een romantische en gezellige sfeer samen met hun partner, of om plezier te hebben met vrienden.

Een adults only vakantie betekent letterlijk een vakantie alleen voor volwassenen. Dit houdt in dat er geen kinderen aanwezig zullen zijn in de accommodatie waar je verblijft.

Wilt u met vrienden of met uw partner een fijne vakantie doorbrengen waar u zonder kinderen kunt genieten, boek dan uw Adults only vakantie. Geen gillende kinderen bij het zwembad of het geluid van een huilende baby. Hoe gek we ook zijn op onze kroost, soms is een vakantie zonder kids ook best fijn.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.

Het is simpelweg niet mogelijk een adults only hotel te boeken met een kind in het reisgezelschap. Om deze reden zal het dus niet zo snel voorkomen dat kinderen geweigerd zullen worden bij een hotel.

Meest geboekte adults only hotels zijn onder andere TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort, Hotel Three Corners Ocean View en H10 White Suites. Bekijk snel onze website voor nog meer adults only hotels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.