Wist je dat je tegenwoordig vakantie kunt vieren zonder kinderen in de buurt? Dit is niet omdat men een hekel heeft aan kinderen maar enkel en alleen om tegemoet te komen aan de wensen van de vakantieganger. Adults Only is dus kort gezegd een vakantie zonder kinderen om je heen.

Adults Only vakantie

De belangrijkste reden is puur vanwege de rust. In een hotel waar geen kinderen zijn ervaar je je vakantie anders. Men omschrijft een Adults Only vakantie als; rust, luxe en echt even tijd voor elkaar. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties dus centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Van een adults only hotel kun je vaak verwachten dat je terecht komt in een prima trendy hotel met minimaal 4 sterren.

Wat is het absoluut niet?

De term ā€˜Adults Onlyā€™ wordt internationaal gebruikt voor hotels waar kinderen pas worden toegestaan na een bepaalde leeftijd. Deze term wordt ook in andere sectoren gebruiktā€¦ maar daar heeft het dus absoluut NIETS mee te maken. Ook naturisme heeft helemaal niets met Adults Only te maken.

Waarom een Adults Only vakantie boeken?

De Adults Only hotels zijnvoor mensen die willen ontspannen en genieten van hun vakantie samen of met vrienden. De resorts zijn gemaakt voor gasten die op zoek zijn naar een romantische en gezellige sfeer samen met hun partner, of om plezier te hebben met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.