Vakantie met het hele gezin is vaak het hoogtepunt van het jaar, maar soms wilt u gewoon eens zonder kinderen op vakantie. Steeds meer ouders zetten hun schuldgevoel opzij en boeken een adults only vakantie. Dit zijn vakanties in hotels waar de minimum leeftijd van de gasten meestal op 16 jaar ligt, soms zelfs nog hoger.

Vakanties speciaal voor volwassenen

Ze worden ook geboekt door stellen die geen kinderen hebben en die behoefte hebben aan rust. Ook daar is natuurlijk niets mis mee. Bij Only Adults Vakanties.nl vindt u een overzichtelijk aanbod van dit soort vakanties naar populaire bestemmingen. Maar waarom zou u kiezen voor een Adults only hotel? Wij hebben een paar redenen op een rij gezet om te kiezen voor een vakantie speciaal voor volwassenen:

1. In alle rust genieten

Adults Only biedt uitstekende hotels op heerlijke vakantiebestemmingen waar u in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie. Ook als u zelf geen kinderen heeft en daar tijdens uw vakantie ook niet mee wilt worden geconfronteerd.

2. Even tijd voor elkaar

Als u als ouders regelmatig er even tussenuit gaat zonder de kinderen dan gunt u zichzelf tijd voor elkaar. Vaak is het zo dat als er eenmaal kinderen zijn de tijd samen er vaak bij inschiet. De ouders zijn vooral met hun werk en met de kinderen bezig. De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën.

Bekijk hier: het aanbod Adults only van TUI

Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van. Voorkom deze stress en boek een vakantie zonder kinderen bij Only Adults Vakanties.nl. U boekt onze Adults only reizen direct bij de desbetreffende aanbieder.

3. Kinderen vermaken zich wel

De kinderen vinden het vaak helemaal niet erg dat papa en mama er even samen tussenuit gaan. Logeren bij opa en oma of bij vriendjes is vaak reuze spannend en is ook een soort vakantie. Als je je kinderen er van jongs af aan aan laat wennen dat hun ouders ook wel eens zonder hen weggaan dan weten ze niet beter en vinden ze dat dus heel normaal.

4. Geen zorgen maken

Weet u nog hoe u vakantie vierde voordat er kinderen waren? Lekker uitslapen, ’s avonds tot lang op het terras van het hotel genieten van de warme avonden, zonder dat u steeds hoefde te gaan checken of alles wel goed ging met de kids. Lekker op het strand liggen zonder de angst dat de kinderen misschien te ver de zee in lopen.

En ja, veel campings en hotels hebben een entertainment team dat de kinderen bezighoudt zodat de ouders een paar uur per dag hun handen vrij hebben. Maar dat is toch niet hetzelfde als een adults only vakantie waar u alle vrijheid heeft om te doen en laten wat u wilt.

5. Minimum leeftijd

U kunt kiezen uit uitstekende adult only vakanties in onder andere Griekenland en Turkije of op de Canarische Eilanden. Bij het boeken ziet u direct wat de minimum leeftijd van de gasten is. Dit verschilt per hotel. Soms mogen er wel kinderen logeren, maar vanaf een minimumleeftijd van 12 jaar, zodat er in ieder geval geen drukke baby’s, peuters en kleuters rondrennen.

Ontdek snel ons aanbod

Meest geboekte adults only hotels zijn onder andere TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort, Hotel Three Corners Ocean View en H10 White Suites. Check snel ons complete aanbod adults only hotels!

Vakanties zonder kinderen worden steeds populairder! We zien een groeiende vraag naar adults only vakanties naar; Mallorca, Turkije, Egypte, Canarische eilanden en Griekenland.

Geen gillende kinderen bij het zwembad of het geluid van een huilende baby. Hoe gek we ook zijn op onze kroost, soms is een vakantie zonder kids ook best fijn. Ons motto: rust & luxe.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.