Faillissement D-RT/D-Reizen

Op 6 april 2021 is D-RT Retail BV, handelend onder de namen D-Reizen en VakantieXperts, gevestigd te Hoofddorp failliet verklaard. De franchise ondernemingen die opereren onder de merknaam VakantieXperts vallen buiten het faillissement, dat meldt SGR.nl.

SGR gaat nu, in overleg met de aangestelde curator, alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten die bij of via D -RT Retail BV een reis hebben geboekt te helpen. Mocht u een Reisvoucher met SGR-garantie in uw bezit hebben, dan is die gedekt.

Zodra men inzicht heeftin alle informatie, zullen ze de klanten van D-RT Retail BV individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd de website SGR.nl en de social media in de gaten voor de laatste updates. Op dit moment beschikt SGR niet over uw gegevens. Ze kunnen om die reden individuele vragen niet beantwoorden via de e-mail of telefoon.

Doe aub geen betalingen meer aan D-RT Retail BV voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 6 april 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Klanten van D-RT Retail BV krijgen van SGR een uitnodiging om een claim in te dienen. Heeft u een Reisvoucher in uw bezit? Dan dient u deze pas in nadat u een bericht van SGR heeft ontvangen.

SGR verzoekt klanten van D-RT Retail BV om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van D-RT/D-Reizen worden niet in behandeling genomen. U ontvangt zodra het kan een uitnodiging om te claimen. Wacht u deze geduldig af, aldus SGR.nl.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.