Op vakantie naar Aruba, wie wil dit nou niet? Geniet van de stralende Caribische zon op Eagle Beach, ga op verkenningstocht en ontdek het eiland op eigen houtje! Wist je dat Aruba bekend staat als ‘Happy Island?’ Waarom? Er is maar een manier om daar achter te komen.

Twee glazen champagne en het mooiste palmstrand van Aruba tussen je tenen. Kán deze strandvakantie beter beginnen? Bucuti & Tara Beach Resort is een uniek boutique resort voor koppels. Dat betekent hippe beachchairs en luxe beddengoed, maar ook biologisch eten en films kijken onder de sterren. En natuurlijk een persoonlijk welkom door Bucuti’s hospitality team. Mét bubbels! Laat je onderdompelen in luxe.

Bucuti & Tara Beach Kamer

Wat te denken van een spiegel met ingebouwde tv in de Tara Suites? Of een iPad op de kamer om iedereen te laten weten hoe paradijselijk het hier is? Stap naar buiten, waar Eagle Beach zich uitstrekt. Met een verfrissend gezichtsdoekje en fruitsalade van het huis komt de ober al naar je toe. “Hoe was de duiktrip gisteren?” In één woord: perfect!

Ontdek Eagle Beach op Aruba

Bekend als Aruba’s breedste strand en beroemd om het ongerepte, zachte witte zand, biedt Eagle Beach een heldere zee, ruime parkeergelegenheid, schaduwplekjes, strandhutten en diverse watersporten.

Eagle Beach is ook de plek waar de beroemdste en meest gefotografeerde fofoti bomen van Aruba staan. Met hun kenmerkende houding wijzen ze in de richting van de zee. Deze bomen zijn in verschillende Aruba-reclamecampagnes gebruikt als unieke en zeer herkenbare beelden van het eiland.

Bucuti & Tara Beach Strand

Bucuti & Tara Beach Resort

  • Samen weg, zonder kinderen
  • Een droom van een vakantie
  • Service vanuit het hart
  • Honeymoon topper
  • Op het mooiste strand van Aruba
  • Hier staat duurzaamheid centraal
Prijzen Bucuti & Tara Beach Resort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *