Het is tijd om even ongestoord te genieten van een welverdiende vakantie. Wist u dat u ook een vakantie kunt boeken speciaal voor volwassenen? Een vakantie zonder kinderen dus! Het is niet dat we kinderen niet leuk vinden (juist het tegenovergestelde) maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het ook wel lekker is om samen met uw partner of vrienden er even lekker tussenuit te gaan. Wist u dat de laatste paar jaar Adults only vakanties steeds populairder aan het worden zijn?

In hotels met deze formule zijn kinderen namelijk niet toegestaan (of vanaf een bepaalde leeftijd) en geniet je van alle rust. Ook in Spanje (Canarische eilanden), Turkije en Griekenland groeit dit fenomeen. Daarom zijn mijn vrouw en ik de website www.onlyadultsvakanties.nl gestart. We willen u een compleet overzicht geven van alle Adults Only vakanties die u kunt boeken bij de grotere reisorganisaties van Nederland.

Wat is Adults only?

Adults only vakanties 2021

De Adults only vakanties hebben tegenwoordig een stevige positie binnen de reiswereld, zo is te lezen op de blogpagina van VakantieDiscounter. Meer dan 1 op de 20 vakanties is volgens de reisorganisatie een adults only vakantie. Uit recente verkoopcijfers van de VakantieDiscounter en Thomas Cook is blijkt dat er in verhouding meer geld wordt uitgegeven wanneer reizigers naar een Adults only hotel reizen.

Populaire Adults only bestemmingen

De laatste paar jaar is ook het Adults only aanbod op onze website verdubbeld. Zit u nog te twijfelen aan uw volgende vakantiebestemming? Wij hebben op basis van onze verkoopcijfers de volgende top 5 Adults only bestemmingen voor u kunnen maken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.