Ontdek TUI Small & Friendly: kleinschalige hotels

Reisorganisatie TUI heeft een nieuw concept gelanceerd. Bij het thema Small & Friendly worden kleinschalige en authentieke hotels en appartementen aangeboden. Uiteraard liggen deze accommodaties op rustig gelegen plekken niet midden in een toeristisch gebied.

Het concept Small & Friendly heeft bestemmingen rond de Middellandse maar ook diverse autovakanties en verre reizen vallen onder de noemer ‘klein en vriendelijk’. 

Weg van alle drukte

  • Even weg van alle drukte
  • Authentiek karakter
  • Hier draait het om jou
  • Kleinschalig hotel (adults only)

Ideaal voor stellen

Geen animatie aan het zwembad of een designkoelkast op je kamer? Kies dan voor een Small & Friendly vakantie van TUI. Deze vakanties zijn niet per definitie Adults only maar het is wel een ideale vakantie voor stellen. Rust is hier het toverwoord. Wat dacht u van een enorm hemelbed of een landhuis uitkijkend over de Ionische of Middellandse zee? Bekijk snel het aanbod vakanties met als thema Small & Friendly. Daarmee biedt TUI accommodaties die kleinschalig en authentiek zijn en waarbij TUI op zoek is gegaan naar ‘couleur locale’.

Small & Friendly: authentiek, klein en weg van het massatoerisme

Auto huren

Gaat u samen met uw partner of vriend/vriendin voor een Small & Friendly vakantie met vliegreis? Dan heeft u ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen voor een huurauto. Ze bent u samen even helemaal weg van de drukt maar heeft u wel de vrijheid om heerlijk op ontdekking te gaan.

Ontdek het hier

Meest geboekte adults only hotels zijn onder andere TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort, Hotel Three Corners Ocean View en H10 White Suites. Check snel ons complete aanbod adults only hotels!

Vakanties zonder kinderen worden steeds populairder! We zien een groeiende vraag naar adults only vakanties naar; Mallorca, Turkije, Egypte, Canarische eilanden en Griekenland.

Geen gillende kinderen bij het zwembad of het geluid van een huilende baby. Hoe gek we ook zijn op onze kroost, soms is een vakantie zonder kids ook best fijn. Ons motto: rust & luxe.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.