Winterzonpakker THB Maria Isabel op Mallorca

In dit Adults Only hotel kom je gegarandeerd tot rust aan bijvoorbeeld het zwembad of op het zonneterras. Het hotel is onlangs compleet gerenoveerd en alle kamers zijn comfortabel en hebben een luxe uitstraling.

Boek nu vanaf 454 p.p.

De accommodatie ligt op 400 meter lopen van het strand maar biedt ook een wellnesscentrum met verwarmd binnenzwembad en sauna mocht de zon zich even niet laten zien. Bezoek de badplaats Playa de Palma met diverse bars en restaurantjes. Ook de reisleiding neemt je mee op een uitstapje en u heeft 1 dag een fiets tot uw beschikking en verken op die manier de prachtige kustlijnen van dit Spaanse eiland.

THB Maria IsabelWinterzonpakker is gelegen in de regio Balearen. Prijs is op basis van 2 personen met vertrek op 2017-11-05 (jaar-maand-dag) vanaf Amsterdam.

Verblijf op basis van volpension

Glas water en wijn bij maaltijden

Inclusief excursie

Verwarmd binnenzwembad & sauna

Classificatie 4 sterren

Gemiddelde beoordeling: 7.7!

THB Maria Isabel op de kaart

Boek nu vanaf 454 p.p.

THB Maria Isabel in het kort

 

BESTEMMING
REGIO
REISORGANISATIE
CLASSIFICATIE
VLIEGVELD
AANTAL DAGEN
BEOORDELING
PLAATS
VERBLIJF OP BASIS VAN

Algemene informatie over Playa de Palma

Playa de Palma is een drukke, levendige badplaats, die zich kenmerkt door de vele uitgaansgelegenheden. De plaats is samen met El Arenal hét uitgaanscentrum van het eiland. Er zijn veel gezellige bars, diverse restaurants en vele toeristische winkels waar men leuke souvenirs kan kopen. Playa de Palma is erg populair onder jongeren, die in de zomer dan ook massaal naar deze plaats toe komen.

Boek nu vanaf 454 p.p.